Brasov: Vezi aici Video cu ursuletul care s-a plimbat ieri in capat la Saturn. „Ne-a trezit telefonul cu un ursulet care circula la Praktiker. Am crezut ca este o gluma”

Last Updated on octombrie 30, 2015 Joi dimineață, un ursuleț a ieșit din pădure și a luat-o la pas pe Saturn ajungând la Praktiker. Zgomotele maşinilor şi aglomeraţia din zonă au speriat uruslețul. El a fost adormit de o echipă specială de intervenţie și dus înapoi în pădure. După Răcădău, Livada Poștei, Schei, se pare că și zona Carrefour-Praktiker va fi una a ursuleților.

“S-a pierdut de ursoaică, rătăcindu-se a ajuns într-o zonă aglomerată, iar acesta, încercând să se retragă a nimerit în zona magazinelor”, a declarat Cosmin Didă, angajat Regia Pădurilor “Kronstadt” Braşov

“Puiul de urs a fost văzut în apropierea unei şosele cu şase benzi, în cea mai circulată zonă comercială a Braşovului. Autorităţile au luat imediat măsuri pentru a ţine trecătorii departe de pericol şi pentru a putea duce animalul într-o zonă în care să-l poată adormi”, relatează Claudiu Loghin, reporter Digi24 Brașov.
[ads2]

Vezi aici Video:

“Pentru orice animal sălbatic, cel mai bine este să se întoarcă înapoi în sălbăticie”, a spus Cristina Lapis, administrator Rezervaţia “Libearty” Zărneşti

Previous Story

Brasov: Un pui de urs s-a plimbat astăzi pe străzile din oraș

Next Story

Video Brasov: Trafic blocat de doua semne de circulatie instalate pe strada Politiei. 4 politisti detasati sa fluidizeze traficul. Merita?