(Video) Furtună violentă în Poiana Brașov: Zeci de copaci doborâți, drumuri blocate și terase distruse

Last Updated on aprilie 24, 2024 (Video) Furtună violentă în Poiana Brașov: Zeci de copaci doborâți, drumuri blocate și terase distruse 1

Vântul puternic a provocat pagube semnificative în stațiunea Poiana Brașov, rupând zeci de copaci și smulgându-i din pământ cu tot cu rădăcini. Mulți dintre acești copaci au căzut pe aleile pietonale din stațiune, blocând accesul. Mai grav, unele arbori au căzut chiar pe drumul principal din stațiune,

Doar norocul a făcut ca vijelia să fie pe timp de noapte, atunci când în stațiune traficul este redus, iar aleile din mijlocul pădurii sunt goale.
Nici terasele din stațiune nu au scăpat de furia naturii. Multe umbrele și mese fiind doborâte și distruse de forța vântului, scrie brasov.net.

Doar norocul a făcut ca vijelia să fie pe timp de noapte, atunci când în stațiune traficul este redus, iar aleile din mijlocul pădurii sunt goale.

@poianabrasov.romania #PoianaBrasov #Romania🇷🇴 #aprilie #furtuna #viral #vremea #meteo #alerta #Brasov ♬ original sound – poianabrasov/romania

Un nou val de praf saharian a ajuns ți în Brașov. Un strat de nisip fin s-a așezat pe mașini
Norul de praf saharian care a ajuns şi în ţara noastră a colorat cerul Atenei în portocaliu. Meteorologii greci spun că este cel mai grav episod de poluare cu particule fine de până acum!

La noi, efectele s-au văzut în zonele din sud și est, unde a plouat. Și șoferii din Brașov și-au găsit mașinile, miercuri dimineață, pline de un praf portocaliu.

„În perioada 23 aprilie ora 09 – 24 aprilie ora 13, circulaţia aerului, predominant sud-vestică, va favoriza avansul dinspre nordul Africii a unei mase de aer încărcată cu particule de praf de origine sahariană, către sud-estul Europei”, a transmis ANM, conform mytex.ro.

Previous Story

(Video) Chinezii au livrat „trenul viitorului”: va face legătura între Brașov – București -Constanța

Next Story

(Video) Praf saharian și în Brașov. De ce şoferii sunt sfătuiţi să nu îşi cureţe singuri maşinile