Zboruri directe și de la Aeroportul Brașov. Join UP! lansează vacanțe de vară începând de la 175 de euro cu zboruri directe din Brașov

Last Updated on aprilie 25, 2024 Zboruri directe și de la Aeroportul Brașov. Join UP! lansează vacanțe de vară începând de la 175 de euro cu zboruri directe din Brașov 1

Tur-operatorul internațional Join UP! a anunțat lansarea în România vacanțelor de vară de la 175 de euro și zboruri directe din 10 orașe, printre care și Brașovul.
Potrivit Join UP!, Cipru, Tunisia, Tenerife (Spania), precum și Creta (Grecia), Hurghada (Egipt) și Antalya (Turcia) sunt destinațiile vedetă din această vară pe care pariază companiile de turism.

Ofertele Join UP! către aceste destinații includ zbor direct în regim charter, cazare la hoteluri verificate calitativ, transfer aeroport, ghid, regim de mese conform dorinței clientului și asistență turistică 24/7, scrie mytex.ro.
O vacanță în această vară pornește de la 175 euro în Antalya (7 nopți, hotel 3*, zbor inclus, transfer si masa conform ofertei), 339 euro în Creta, 447 euro în Egipt, 585 euro în Cipru, 572 euro în Tunisia sau 666 euro în Tenerife.

Majoritatea destinațiilor vor fi operate prin flotă proprie, se SkyUp Airlines, partenerul strategic al touroperatorului, ceea ce poate însemna orare de zbor avantajoase. Asta le permite turiştilor să petreacă mai mult timp la destinaţie.

Majoritatea destinațiilor vor fi operate prin flotă proprie, de SkyUp Airlines, partenerul strategic al touroperatorului, ceea ce poate însemna orare de zbor avantajoase, ce permit turiştilor să petreacă mai mult timp la destinaţie.

,,Rădăcinile noastre internaționale, construite în cei peste 14 ani de existență JoinUP, ne permit să accesăm cele mai bune oferte pentru turiștii români. Oricine merită o vacanță, de aceea operăm plecări din tot mai multe orașe din România și suntem în permanentă extindere. Peste 40.000 de turiști români au mers în vacanță cu noi anul trecut”, spune Marius Surdu, CEO tur-operatorului, citat de Biz Brasov.

Turoperatorul lucrează la extinderea ofertei cu mai multe destinații pentru sezonul următor.

Pachetele de vacanță beneficiază de scrisoare de garanţie bancară (cash collateral) în favoarea Ministerului Turismului, pentru asigurarea pachetelor de călătorie, conform OUG 2/2018.

Ofertele mai multor touroperatori pentru vara 2024 includ zboruri de la Braşov spre Creta, Egipt (Hurghada, cu plecare din 22 mai), Turcia (Antalya şi Bodrum, începând cu 29 mai) şi Tunisia (Hammamet, din 14 iunie).

Previous Story

(Video) Descoperă frumusețea și istoria locului numit „Pivnițele Uriașe”de lângă Brașov

Next Story

Video Brașov. Kärcher a curățat Teatrul Sică Alexandrescu și fântâna din Piața Sfatului.