(Video) Descoperă frumusețea și istoria locului numit „Pivnițele Uriașe”de lângă Brașov

Last Updated on aprilie 25, 2024 (Video) Descoperă frumusețea și istoria locului numit „Pivnițele Uriașe”de lângă Brașov 1

România nu este doar țara tuturor posibilităților, ci și deținătoarea unora dintre cele mai fascinante locații. Pe meleagurile noastre se află o multitudine de locuri frumoase, care ar trebui vizitate cel puțin o dată în viață. Astăzi vă prezentăm un loc unic în țara noastră, unde se găsesc „Pivnițele Uriașe”. Peisajul este unul spectaculos, iar turiștii care l-au vizitat au rămas fascinați.

Dacă ai drum vreodată prin județul Covasna, nu trebuie să ratezi „Pivnițele Uriașe”. Oferă o imagine superbă și o energie pozitivă, fiind considerată una dintre cele mai spectaculoase zone din România.
Județul este plin de istorie și locuri superbe, printre care se numără un loc numit „Dealul Pivnițele Mari” sau „Pivnițele Uriașe”, dar este cunoscut și sub denumirea de „Pivnițele Mari” și se află la o distanță de jumătate de oră de Brașov, scrie Click.

Este vorba despre 12 părți din lemn care au imaginea unor uși care te conduc către vârful dealului. În centrul construcției se află un altar construit din piatră. De asemenea, în anumite perioade ale anului se aprinde focul, care este înconjurat de poteci din piatră construite sub forma unor flăcări. Odată ajuns în vârful dealului, priveliștea este impresionantă.

O potecă deosebită cu 12 porți conduce la altarul de piatră aflat sub o structură construită din bârne de molizi, asemănătoare unei iurte. Vizitatorii se pot bucura de o vedere panoramică a Depresiunii Târgu Secuiesc. Galopiada Secuiească, organizată aici în fiecare an, este un eveniment plin de emoție și adrenalină, scrie visitcovasna.ro.

(Video) Descoperă frumusețea și istoria locului numit „Pivnițele Uriașe”de lângă Brașov 2

„Dealul Pivnițele Mari” și legenda din spatele acestuia
În spatele oricărui loc frumos se află o legendă. Legat de povestea din spatele pivnițelor uriașe, aflăm că un uriaș a trebuit să îngroape o comoară într-o pivniță de sub deal. Vreme de ani de zile locuitorii au făcut tot posibilul să găsească această comoară, însă niciodată nu au găsit-o. Așadar, locul este ideal pentru românii care doresc să fugă de aglomerația din oraș și să se bucure de natură și aer curat împreună cu membrii familiei.

Previous Story

Daune morale de 40.000 euro în urma unui accident pe DN19, cauzat de autoturismul neechipat pentru iarnă

Next Story

Zboruri directe și de la Aeroportul Brașov. Join UP! lansează vacanțe de vară începând de la 175 de euro cu zboruri directe din Brașov