Video Brasov: Trafic blocat de doua semne de circulatie instalate pe strada Politiei. 4 politisti detasati sa fluidizeze traficul. Merita?

Last Updated on octombrie 30, 2015 Șoferii brașoveni sunt derutați de două semne de circulație recent instalate pe strada sediului Poliției. Strada Nicolae Titulescu se blochează de când la intersecţia cu fundătura Dimineţii, unde se află sediul Poliţiei Municipale, au apărut două semne „Cedează trecerea”.

Polițiștii au motivat instalarea celor două semne prin faptul cănu pot ieşi rapid în trafic atunci când se deplasează la intervenţii, deși legea spune clar că șoferii trebuie să acorde prioritate unei maşini de poliţie cu toate semnalele de avertizare pornite.

„Poliţia Braşov a solicitat instalarea acelui semn deoarece s-a întâmplat de mai multe ori ca maşinile de intervenţie ale Poliţiei, care nu poartă însemnele Poliţiei să nu poată ieşi în intersecţie, din cauza traficului de pe Nicolae Titulescu şi să rămână blocate şi să nu poată ajunge într-un timp util acolo unde trebuiau să ajungă”, a explicat astăzi, Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Braşov, citat de rttbrasov.ro.

[ads2]

Ca să-i obişnuiască pe şoferi cu cele două semne de circulaţie proaspăt instalate, conducerea Poliţiei a mobilizat patru agenţi. Doi opresc toate maşinile care trec pe strada Titulescu şi le atrag atenţia şoferilor că sunt obligaţi să cedeze trecerea celor care vin de pe strada secundară înfundată. Alţi doi îi înlocuiesc atunci când primii obosesc cu munca de prelucrare.

Vezi aici Video:

Poliţiştii au reuşit, astfel, să creeze cozi imense pe strada Nicolae Titulescu, ocupată în întregime, de la un capăt la celălalt de autoturisme, la o oră care nu era de vârf.

Previous Story

Brasov: Vezi aici Video cu ursuletul care s-a plimbat ieri in capat la Saturn. „Ne-a trezit telefonul cu un ursulet care circula la Praktiker. Am crezut ca este o gluma”

Next Story

Aeroportul Brasov: Ne-am bucurat degeaba? Terenul aprobat de Parlament s-ar putea sa nu mai ajunga la Consiliul Judetean