Brasov: Un pui de urs s-a plimbat astăzi pe străzile din oraș

Last Updated on octombrie 29, 2015 Un pui de urs născut în luna martie a acestui an s-a plimbat astăzi pe strada Saturn din Brașov. Ursulețui a „vizitat” magazinele de pe această stradă.El s-a oprit prima oară la o vulcanizare apoi pornit spre magazinele cu electronice, mobilă şi, în cele din urmă, a ajuns şi la un hipermarket.

Un client a sunat la Asociaţia “Milioane de Prieteni” să anunţe apariţia ursuleţului iar prima reacţie a celor de aici a fost să creadă că este vorba despre o glumă. Abia apoi au pornit în căutarea animalului ieşit la cumpărături, informează stiri.rttbrasov.ro

1

„Astăzi de dimineaţă ne-a trezit telefonul cu un ursuleţ care circula la Praktiker. Am crezut că este o glumă. Din păcate nu este o glumă, mai târziu s-a dus şi la Carrefour, a fost şi la Flanco, până când asistentul nostru veterinar s-a deplasat la faţa locului. Apoi au venit şi jandarmii şi reprezentanţii Regiei Kronstadt, care au reuşit să-l anestezieze şi să-l preia”, a explicat joi, Cristina Lapis, preşedintele Asociaţiei “Milioane de Prieteni”.

În mod normal, un pui de urs stă pe lângă mama lui până la vârsta de doi ani, după care se poate descurca singur. Dacă ursuleţul de şapte luni nu se va putea adapta la viaţa în sălbăticie fără mama sa, acesta va fi dus la Sanctuarul de la Zărneşti.

Previous Story

RAT Brasov modifica pretul la abonamente si scumpeste biletul spre Poiana

Next Story

Brasov: Vezi aici Video cu ursuletul care s-a plimbat ieri in capat la Saturn. „Ne-a trezit telefonul cu un ursulet care circula la Praktiker. Am crezut ca este o gluma”