Brasov: Parcarea de la Spitalul Militar va fi deschisa in aceasta toamna. 3 niveluri subterane si 3 niveluri supraterane

Last Updated on mai 20, 2015 Moderna parcare din centrul Braşovului are toate şansele să îşi deschidă porţile la începutul acestei toamne. Întreaga clădire cu cele trei niveluri subterane, şi alte trei supraterane (la care se adaugă şi un etaj tehnic) a fost finalizată, iar muncitorii au demarat lucrările la faţade şi amenajările interioare. De asemenea, finisajele interioare sunt realizate în proporţie de 85%.

„Am reuşit să finalizăm clădirea parcării, ceea ce înseamnă că o mare parte din lucrări au fost deja finalizate.

Firma constructoare a reuşit să respecte graficul stabilit, iar dacă timpul va fi favorabil, la începutul toamnei, vom putea da în folosinţă această parcare. Este un proiecte important, pentru că ajută la descongestionarea traficului din zona centrală, având în vedere că vor fi peste 300 de locuri de parcare”, a declarat primarul George Scripcaru pentru bzb.ro.

Termenul de finalizare prevăzut în contract este luna octombrie 2015.

1

Parcarea va avea în total 306 locuri, respectiv 39 de locuri la subsolul 4 (cel mai de jos care se află la 12 metri în subteran), 47 de locuri la subsolul 3, câte 48 de locuri la subsolurile 2 şi 1, 36 de locuri la parter, 48 de locuri la primul etaj şi alte 40 la etajul tehnic.

10 locuri din parcare vor fi destinate persoanelor cu dizabilităţi, 7 locuri vor fi rezervate pentru limuzine şi alte 8 locuri pentru maşini electrice, urmând să fie amplasate prize speciale de încărcare a acestora.

De asemenea, se vor amenaja 29 de locuri pentru parcarea bicicletelor (20 la sol şi 9 la nivelul etajului tehnic) favorizând deplasarea cu bicicleta pentru vizitarea zonei de centru a municipiului Braşov.

Previous Story

Brasov: In Mall-ul Coresi se va organiza Frühlingsfest-ul, Sarbatoarea Primaverii de la Nürnberg

Next Story

Brasov: Nunti cu palmieri la Casa Casatoriilor