Brasov: In Mall-ul Coresi se va organiza Frühlingsfest-ul, Sarbatoarea Primaverii de la Nürnberg

Last Updated on mai 19, 2015 Este pentru prima oară în România când se organizează Frühlingsfest-ul. De la Nürnberg, Sărbătoarea Primăverii va ajunge la Braşov.

Între 21 şi 24 mai, în parcarea Coresi Shopping Resort, turiştii şi braşovenii se vor putea bucura de muzică bună şi bere potop de băut strop cu strop.

Organizatorii vor aduce la festival şi Maribaum-ul, stâlpul ritualic în jurul căruia se va serba primăvara. În Germania, acesta asigură bunăstarea familiilor şi alungă duhurile rele.

În jurul lui, ansamblurile folclorice germane vor dansa „Oda bucuriei”. „Îi atragem pe braşoveni şi turişti cu multă muzică bună, cu un cort imens, cu bere rece şi proaspătă şi cu o tonă de concursuri unde pot câştiga mii de premii. Avem tradiţionalul Maribaum – un element ce nu lipseşte din niciun sat din Germania, adică stâlpul acela înalt care vesteşte primăvara”, a precizat astăzi, Anemona Hermeneanu, unul din organizatorii Frühlingsfest-ului, pentru rttbrasov.ro.

Patru zile de tradiţie germană

La festival va participa Fanfara tradiţională germană Burzenland, DJ Edelweiss, îndrăgita trupă Rocky 5, Trupa Şase şi mulţi alţii. Va fi amenajată o câmpie bavareză cu baloţi de paie, ghirlande din ceapă şi ardei, băncuţe din lemn şi coşuri împletite.

Delicii culinare româno-germane precum cârnaţii albi, Apfelştrudelul sau poalele în brâu vor potoli pofta vizitatorilor. Parcul de distracţii îi aşteaptă pe cei mici iar cei care vor să poarte costume bavareze le vor putea închiria.

Previous Story

Aeroportul Brasov NU, Stadionul din Craiova si cel din Targu Jiu DA. 50 de milioane de euro si 21.8 milioane de euro pentru Oltenia sa aiba fotbal

Next Story

Brasov: Parcarea de la Spitalul Militar va fi deschisa in aceasta toamna. 3 niveluri subterane si 3 niveluri supraterane