Aeroportul Brasov NU, Stadionul din Craiova si cel din Targu Jiu DA. 50 de milioane de euro si 21.8 milioane de euro pentru Oltenia sa aiba fotbal

Last Updated on mai 19, 2015 Sâmbătă, Victor Ponta şi ministrul demisionar Liviu Dragnea şi-au pus semnătura pe contractul prin care se va construi un nou stadion la Târgu Jiu. Valoarea investiţiei este estimată la 21,8 milioane de euro, anunta prosport.ro.

Noua arenă va avea şi pistă de atletism, dar nu este prevăzută şi cu peluze. La cele două capete ale stadionului vor fi ridicate un hotel cu 38 de camere şi două apartemente şi un corp administrativ în care se vor regăsi birouri, săli de conferinţe şi protocol, cantină, săli de forţă şi de antrenamente.

dwdw

Noul stadion din Craiova va avea o capacitate de 30.854 de locuri, 624 de locuri pentru presă şi 222 de locuri pentru persoanele cu dizabilităţi. Suprafaţa terenului va fi de aproximativ 76.000 de mp, iar construcţia va fi P+4 şi va avea o înălţime maximă de 64 de metri.

Va costa aproximativ 50 de milioane de euro şi este finanţată de Guvernul României prin Compania Naţională de Investiţii.

Aeroportul Brasov este plimbat de Guvernul Ponta la Primaria Brasov, la Consiliul Judetean, la Aeroportul Otopeni, poate poate brasovenii renunta.

Previous Story

Brasov: Soferul baut care a accidentat o gravida pe trecerea de pietoni este liber

Next Story

Brasov: In Mall-ul Coresi se va organiza Frühlingsfest-ul, Sarbatoarea Primaverii de la Nürnberg