Brasov: Nunti cu palmieri la Casa Casatoriilor

Last Updated on mai 20, 2015 Cuplurile care se căsătoresc la Starea Civilă din Braşov au un nou decor – de această dată mai exotic, pregătit special pentru ei la Casa Căsătoriilor. Curtea interioară a fost redecorată şi „înverzită“ cu patru palmieri.

Plantele se află în două ghivece. În fiecare a fost plantat un palmier de aproximativ doi metri înălţime şi unul mai mic, cam de un metru.

646x404

„Împreună cu firma care se ocupă de spaţiile verzi din oraş am luat decizia de a face o reamenajare la Casa Căsătoriilor, avînd în vedere că multe cupluri utilizează partea de jos a curţii interioare şi treptele pentru a face primele poze după ceremonia de nuntă.

Pentru ei, am vrut să facem şi mai atractivă această zonă, iar operatorul de spaţii verzi ne-a oferit cele două ghivece cu palmieri“, a declarat purtătorul de cuvînt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, citat de Monitorul Expres.

„Această amenajare de la Casa Căsătoriilor nu a presupus costuri suplimentare din partea Primăriei Braşov“, a mai precizat Sorin Toarcea.

Previous Story

Brasov: Parcarea de la Spitalul Militar va fi deschisa in aceasta toamna. 3 niveluri subterane si 3 niveluri supraterane

Next Story

Brasov: Soferul care a spulberat o gravida pe trecerea de pietoni isi cauta telefonul cazut in masină, la momentul impactului