Brașov: Hoţ prins în flagrant în timp ce fura dintr-un apartament aflat într-un complex rezidenţial din Sînpetru

Last Updated on iulie 26, 2017 Un bărbat în vârstă de 28 de ani a fost prins de polițiști ieri în flagrant, în timp ce fura dintr-un apartament aflat într-un complex rezidențial în Sînpetru. Hoțul a fost observat de un vecin care a sunat imediat la 112.

„Echipa constituită din polițiști din cadrul Postului de Poliție Sînpetru și Secției 3 Poliție s-au deplasat cu operativitate la fața locului, în scopul identificării și prinderii în flagrant a făptuitorului. Pentru asigurarea căilor de acces în incinta imobilului și împiedicarea părăsirii locului faptei de către făptuitor, a fost solicitat sprijinul colegilor jandarmi“, a spus Gabriela Dinu, purtător de cuvînt al Poliţiei Judeţene Braşov, pentru monitorulexpres.ro

Brașov: Hoţ prins în flagrant în timp ce fura dintr-un apartament aflat într-un complex rezidenţial din Sînpetru 1

Polițiștii au intrat în apartament şi l-au prins în flagrant pe tînărul de 28 ani, în timp ce cotrobăia prin casă pentru a găsi bani sau alte obiecte de valoare. Oamenii legii au găsit asupra „musafirului“ şi un levier pe care acesta îl folosise pentru forțarea ușii de acces din balconul locuinței.

Individul a fost imedait reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, iar în cursul aceleiași zile Judecătoria Brașov dispunînd măsura arestului preventiv pentru 30 de zile pentru furt calificat.

Previous Story

Brașov: Cinema în aer liber la Caravana Filmelor NexT 2017. Vezi aici ce filme poți vedea:

Next Story

Foto Brașov: Un alt deal este săpat! Tot pentru apartamente?