Brașov: Cinema în aer liber la Caravana Filmelor NexT 2017. Vezi aici ce filme poți vedea:

Last Updated on iulie 26, 2017 Din 27 iulie, Caravana Filmelor NexT pleacă la drum prin țară pentru al patrulea an consecutiv. Cea de-a patra ediție a evenimentului continuă misiunea Caravanei de a aduce filmele Festivalului NexT în fața unui public nou, în afara Bucureștiului, în orașe unde posibilitățile de vizionare a filmelor de scurtmetraj sunt reduse. Evenimentul este dedicat întregii familii și este creat sub conceptul de picnic și cinema sub clar de lună.

Caravana se oprește în Brașov în perioada 17-19 august, pe Aleea de sub Tâmpa.

Brașov: Cinema în aer liber la Caravana Filmelor NexT 2017. Vezi aici ce filme poți vedea: 1

Programul Caravanei Filmelor NexT de anul acesta cuprinde o selecție de 16 filme de scurtmetraj, încadrate în trei categorii distincte:

NexT Romanian Shorts (5 scurtmetraje): cele mai apreciate scurtmetraje românești de la ediția din 2017 a festivalului NexT: întâmplări de familie, povești de dragoste cu intrigi neașteptate și multă imaginație. Vom viziona următoarele filme: “Pipa, sexul și omleta”, “Mamă, tată, trebuie să vă spun ceva”, “O noapte de dragoste”, “Plecarea”, “Omul de pe lună”.

Oscar Night (5 scurtmetraje): scurtmetrajele de ficțiune nominalizate la Premiile Academiei Americane de Film în 2017. Vom fi proiectate filmele: “Cântă”, “Nopți liniștite”, “Timecode”, “Dușmani interiori”, “Femeia și trenul”.

Best of NexT 2017 (6 scurtmetraje): o retrospectivă cu cele mai mai iubite filme de la NexT 2017: comedii, animații, călătorii în spațiul cosmic sau pe tărâmuri magice, filme de groază și filme ca-n viață. Vom vedea: “Aport!”, “Lumina roșie”, “Supă de piatră”, “Leshy”, “Regatul”, “Despre păsări și albine”.

Previous Story

Foto Brașov: Mall-ul AFI de la Hidro a primit autorizația de construcție. Vezi când se va deschide:

Next Story

Brașov: Hoţ prins în flagrant în timp ce fura dintr-un apartament aflat într-un complex rezidenţial din Sînpetru