Video Brasov: Aproximativ 100 de foști elevi ai Colegiului “Emil Racoviţă” s-au adunat să-l susțină pe profesorul de chimie Nicolae Souca

Last Updated on ianuarie 31, 2016 Aproximativ 100 de foști elevi ai  Colegiului “Emil Racoviţă” din Brașov s-au adunat vineri în fața liceului pentru a-l susține pe profesorul de chimie Nicolae Souca. Acesta este acuzat că îi jignește pe elevi la cursuri.
Colegii elevilor – care făcuseră plângeri că sunt jigniţi şi loviţi cu palma la orele de chimie – spun că ar fi vorba de o răzbunare.

Profesorul Nicolae Souca predă la Colegiul “Emil Racoviţă” de 40 de ani şi e aproape de pensionare, informează tvr.ro. Nu a avut vreo reacţie la acuzaţiile care i se aduc.

Reacție au avut foștii elevi pe grupul de Facebook SI NOI AM FOST ELEVII Prof. SOUCA!!

12144734_1041518952560133_4045897379432100772_nIoana GhenadePentru domnul diriginte o sa am mereu numai vorbe bune de spus! Cred ca toti la randul nostru am avut o mica “cearta” cu dansul, dar mereu ne inveselea cu replica “fata faina nu fi trista!”. Prin felul lui de a fi ne-a ajutat sa vedem cum este cu adevarat viata, si ne-a indrumat sa fim oameni corecti, pentru mine este printre singurii profesori de care o sa imi aduc aminte cu drag si o sa il port mereu in suflet, deoarece a avut o contributie marcata la ceea ce am vrut sa urmez pe viitor! Imi pare extrem de rau ca din cauza sesiunii nu am cum sa ajung acasa sa il sustin!!
foto: Cocos Tatiana
foto:
Cocos Tatiana
foto: Adina Ioana‎
foto: Adina Ioana‎
10660248_749902488409091_822091306438002801_nBronescu Valeriu Nu exista așa ceva!Sunt absolvent al acestui liceu Uitati-va la panourile cu absolvenți dinainte de 89 si o sa vedeți ca majoritatea suntem doctori ,chimiști,profesori, etc,apreciați in țara sau străinătate!

Totul e minciuna!

 

[ads2]

Video Brasov: Aproximativ 100 de foști elevi ai Colegiului "Emil Racoviţă" s-au adunat să-l susțină pe profesorul de chimie Nicolae Souca 1Ramona Patratel Un om deosebit,cu o daruire cum putini o au! Cele mai frumoase amintiri din liceu au fost datorita lui : emotiile dinaintea orelor de chimie,cele 12 note pe semestru,activitatile extrascolare! Pe langa faptul ca este un dascal care isi iubeste meseria,totodata este un om cu suflet mare si intelegator.Generatii intregi nu s-au simtit jignite de acest profesor!

Parintii prefera sa isi “cocoloseasca” odraslele si sa dea vina pe profesor.el este motivul pentru care “domnul Goe” are note mici, hai sa facem o plangere la inspectorat,nu cumva sa se surmeneze odrasla cu invatatul! Va multumesc domnule Souca pentru toate lectiile de chimie si de viata!

Vezi aici Video cu protestul postat de newsBrasovulTau .ro pe Youtube.com:
Ce spui, i-a jignit sau nu profesorul pe elevi la cursuri?

Previous Story

Brasov: Marian Godina, fost elev al Colegiului de Științe ale Naturii Emil Racoviță: „Le mulțumesc tuturor profesorilor care îmi dădeau note de doi și trei…și chiar nu au fost puține”

Next Story

Video Brasov: Vezi povestea măicuţei care creşte 12 fetiţe abandonate