Brasov: Marian Godina, fost elev al Colegiului de Științe ale Naturii Emil Racoviță: „Le mulțumesc tuturor profesorilor care îmi dădeau note de doi și trei…și chiar nu au fost puține”

Last Updated on ianuarie 29, 2016 În plin scandal la Colegiul de Științe ale Naturii ,,Emil Racoviță” unde profesorul de chimie Nicolae Souca este acuzat că îi jignește pe elevi, 11880678_1683152765248147_3871919907347191588_nMarian Godina a povestit pe Facebook experiența de la acest liceu. Polițistul chiar mulțumește profesorilor care i-au dat note de doi și trei.
„De câteva zile, tot văd știri cu un profesor acuzat de elevi că îi jignește și le aplică pedepse corporale. Este vorba de dl Nicolae Souca, profesor de chimie la Colegiul de Științe ale Naturii “Emil Racoviță” din Brașov, liceu pe care l-am absolvit.

Datorită profesionalismului cadrelor didactice de acolo, am reușit să trec de examenul de bacalaureat cu media 9.07, fără să fac vreo oră de meditații.
Nu îmi place să îmi dau cu părerea și nici să vorbesc despre lucruri pe care nu le cunosc.
O fi adevărat că domnul profesor îi jignește pe elevi și că are un comportament agresiv?
Habar nu am!

Însă îmi permit să vorbesc despre lucruri pe care le cunosc și pe care le-am trăit. Deși eu am devenit polițist rutier și chimia învățată în liceu nu mi-a folosit, majoritatea colegilor mei de promoție, poate 70% dintre ei, au ajuns medici, unii în România, alții în spitale de renume din Europa.

Dl Souca avea elevi olimpici la chimie. Avea obiceiul de a da note foarte mici celor ce nu învățau.

[ads2]

Era genul de profesor pe care unii elevi îl înjurau printre dinți, iar în momentul în care le venea mintea la cap și se maturizau îi mulțumeau și realizau că fără acele note de doi care nu îi lăsau să doarmă până nu învățau chimie, nu ar fi ajuns niciodată unde sunt acum.

Eu, fost elev al Colegiului de Științe ale Naturii Emil Racoviță din Brașov, le mulțumesc tuturor profesorilor care îmi dădeau note de doi și trei…și chiar nu au fost puține.
Dacă nu mă înșel, am încasat și un 1 (unu). 🙂

Previous Story

Vor să facă din Târgu Secuiesc un mic Brașov. Ce sfaturi le dai?

Next Story

Video Brasov: Aproximativ 100 de foști elevi ai Colegiului “Emil Racoviţă” s-au adunat să-l susțină pe profesorul de chimie Nicolae Souca