Brasov: Bărbatul bănuit că şi-a strangulat soţia a fost prins. Vezi unde se ascundea:

Last Updated on decembrie 15, 2015 Bărbatul suspectat că și-ar fi omorât soția, mamă a doi copii, a fost găsit de polițiști sâmbătă, la un lăcaș de cult din Sibiu. „Bărbatul a fost găsit sâmbătă în judeţul Sibiu şi a fost preluat de poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale. Ulterior a fost audiat de procuror şi propus pentru arest preventiv. S-a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, a explicat luni, procurorul Alina Popescu, prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, citată de rttbrasov.ro

Procurorii au verificat şi varianta ca bărbatul să fi suferit în trecut de vreo boală psihică, aşa cum a vehiculat presa imediat după incident.

hthth

„Nu există nici o unitate de profil în judeţul Braşov care să-l aibă înregistrat ca pacient”, a adăugat astăzi, procurorul Alina Popescu.

Potrivit unor surse neoficiale, soţul şi-ar fi premeditat crima: înainte de a-şi ucide nevasta prin strangulare, şi-a dus copilul în vârstă de doi ani la socri, ca să fie sigur că nu asistă nimeni la abominabila faptă.

Previous Story

De ce am pierdut? „Un alt caiet slab a fost cel al Brașovului. Orașul a mers exact pe traiectoria turismului său și a pierdut, cum era de așteptat”, spune directorul Directiei Judetene pentru Cultura Sibiu

Next Story

Brasov: Nu toate căsuţele din Piaţa Sfatului fac comerţ în spiritul Crăciunului