Accident Brasov: Biciclist accidentat de o soferita timorata

Last Updated on august 20, 2015 Un accident în care a fost implicat un biciclist a avut loc pe strada Borzești din Bartolomeu.

Un bărbat de aproximativ 50 de ani care circula cu bicicleta dinspre bariera spre sensul giratoriu de la cele două poduri care leagă cartierul Bartolomeu Nord de restul orașului, a fost acroșat de un autoturism care venea din spatele biciclistului.

Omul a căzut şi s-a lovit la cap, astfel că a rămas timp de mai multe minute nemişcat, până când au sosit paramedicii.

Din cauza faptului că s-au făcut piste pe ambele sensuri de mers, benzile de circulaţie destinate autovehiculelor s-au îngustat, iar unii şoferii au probleme cu „încadrarea” .

Şoferiţa maşinii cu număr de Bucureşti a suferit un şoc puternic şi nu îşi mai revenea din tremurat, încât i-a fost foarte greu să le povestească poliţiştilor ce s-a întâmplat.

O femeie care locuieşte în zonă a văzut însă totul. „Din partea stângă a venit o maşină cu viteză ceva mai mare. Doamna circula foarte încet, iar biciclistul părea nehotărât sau era beat. Când au trecut toţi trei unul prin dreptul celuilalt, maşina l-a lovit pe biciclist, care a căzut şi s-a lovit la cap şi vedeţi cât sânge i-a curs”, a spus femeia pentru bzb.ro.

„Zilele trecute a mai fost un accident mai uşor şi am zis că se vor mai întâmpla nenorociri. Nu se poate să faci o bandă de circulaţie pe care un autobuz nici vorbă să încapă. Doar maşinile foarte mici încap. A trecut un Mercedes şi călca ambele linii cu roţile. Suntem hotărâţi să le cerem celor de la Primărie să schimbe marcajele”, spune Liliana, fiica femeii care a văzut accidentul.

 

Previous Story

Brasov: „Happy Moms” te invita la cea mai mare pizza mozaic din oras pentru a inlocui camasile de spital dintr-o sectie a Maternitatii

Next Story

Brasov: Vikingii vor lua in stapînire Cetatea Rîsnovului