PSD nu vrea Aeroport la Brasov: Presedintele PSD Brasov, Constantin Nita, nu a semnat legea prin care terenul sa revina aeroportului

Last Updated on aprilie 25, 2015 Când era ministru în Cabinetul Ponta se bătea cu avionul în piept că a susţinut întotdeauna investiţia iar acum nu a iscălit documentul.

Anul trecut, la începutul lunii octombrie, ministrul PSD Ioan Rus vizita Braşovul şi ajungea şi la pista Aeroportului Internaţional de la Ghimbav. Rus îi reproşa atunci preşedintelui Consiliului Judeţean, Aristotel Căncescu, că a facut o prostie să construiască pista înaintea terminalului. Cu acea ocazie, preşedintele PSD Braşov, Constantin Niţă, ministru în Cabinetul Ponta, poza în mare susţinător al aeroportului, anunta rttbrasov.ro.

„S-au făcut multe speculaţii politice. Eu am sprijinit aeroportul de la început şi nimeni nu poate să spună că nu e aşa – şi preşedintele este lângă mine. În al doilea rând, voi continua să fac lucrul acesta, o să încerc să aşezăm la masă Consiliul Judeţean, Ministerul Transporturilor şi toţi factorii interesaţi în acest obiectiv.

Este un obiectiv pe care braşovenii îl doresc şi noi avem datoria să îl sprijinim, să îl facem, aşa că mai puţine comentarii politice şi mai multe fapte”, afirma pe 3 octombrie, Constantin Niţă.

Faptele îl contrazic

Constantin Niţă nu semnat proiectul de lege prin care terenul să fie din nou atribuit Judeţului, pentru ca lucrările să poată fi încheiate, pe care s-au iscălit chiar şi parlamentari care nu au legătură cu Braşovul.

Colegul său de partid şi de Parlament, Emil Niţă, nu ştie ce motiv ar fi avut preşedintele PSD Braşov să nu semneze pentru acest proiect.

„Îmi puneţi o întrebare la care, ca un om corect ce sunt, chiar nu pot să dau un răspuns tranşant, pentru că nu suntem iniţiatorii acestui proiect de lege şi chiar nu ştiu cine l-a semnat”, a precizat astăzi, deputatul PSD, Emil Niţă. Cu excepţia lui Constantin Niţă, toţi parlamentarii de Braşov, indiferent de culoarea politică, au semnat proiectul întocmit de demnitarii Gabriel Andronache, Gheorghe Ialomiţianu şi Mihai Donţu.​

Previous Story

Brasov: Bicicliştii vor mai multe piste

Next Story

Brasov: 6 victime intr-un alt accident in zona unde acum cateva zile un tanar a fost pulverizat in impactul cu un tir