Brasov: 6 victime intr-un alt accident in zona unde acum cateva zile un tanar a fost pulverizat in impactul cu un tir

Last Updated on aprilie 25, 2015 Șoseaua Brașov – Cristian, pe care un tânăr şi BMW-ul pe care îl conducea s-au dezintegrat literalmente acum două zile, a fost vineri din nou scena unui accident rutier soldat cu victime.

În accident au fost implicate un Opel și un VW Passat. Soferul primei mașini rula de la Cristian înspre Brașov, când anvelopa dreapta față a explodat.

Neexperimentat, tânărul de la volanul Opelului a tras foarte tare spre stânga pentru a evita coliziunea cu parapetul din direcția sa de mers, dar manevra l-a adus pe contrasens, unde s-a ciocnit de Passatul condus regulamentar. Ambele maşini au ajuns apoi pe câmp.

Patru ambulanţe şi o autospecială ISU cu apă şi spumă au fost trimise la locul accidentului, anunta mytex.ro. În total, şase victime, şoferii şi pasagerii din cele două autovehicule, au avut nevoie de îngrijiri medicale, pentru traumatisme produse în majoritate în zona capului.

Doar o fată a fost rănită mai serios, însă fără ca leziunile suferite să-i pună viaţa în pericol. Pasagerii din Passat au fost salvați de airbaguri.

article_434144_3
Foto: Ovidiu Stan

Din primele cercetări a reieșit faptul că mașina marca Opel avea anvelopele extrem de uzate, ceea ce explică explozia celui din faţă.

Foto: Ovidiu Stan
Foto: Ovidiu Stan

În plus, după cum spun martorii, deşi nu prezenta semne de confuzie postraumatism, tânărul care a provocat accidentul nu ştia care sunt benzile de circulaţie, vorbind de banda a doua în loc de prima şi invers.

Previous Story

PSD nu vrea Aeroport la Brasov: Presedintele PSD Brasov, Constantin Nita, nu a semnat legea prin care terenul sa revina aeroportului

Next Story

Brasov: Bazar cu Lucruri Gratis. Locul unde oamenii doneaza obiectele pe care nu le mai folosesc si isi pot alege complet gratuit orice alt lucru