Brasov: Bazar cu Lucruri Gratis. Locul unde oamenii doneaza obiectele pe care nu le mai folosesc si isi pot alege complet gratuit orice alt lucru

Last Updated on aprilie 25, 2015

Sîmbătă, braşovenii sînt invitaţi, de la ora 12.00, la Bazarul cu Lucruri Gratis, strada Suişul Castelului, nr 3, locul unde oamenii donează obiectele pe care nu le mai folosesc şi îşi pot alege complet gratuit orice alt lucru de care au nevoie.

Organizat cu ajutorul voluntarilor, Bazarul este o întîlnire periodică în care participanţii oferă gratuit: produse şi obiecte curate, în stare de funcţionare, dar şi discuţii, prietenie, bunătăţi, servicii, bună dispoziţie, jocuri şi orice alte lucruri care pot fi împărtăşite într-o comunitate.

Fără bani, fără schimburi, fără negocieri, anunță monitorulexpres.ro

Obiectele care rămân în urmă vor fi donate persoanelor cu probleme materiale cu ajutorul institutiilor de profil, fundaţiilor și ong-urilor sau vor fi oferite online celor care au nevoie de ele pe platforma lucrurigratis.ro

Bazarul cu Lucruri Gratis  are loc pe strada Suişul Castelului, nr 3 și este o iniţiativă a Departamentului de Binefaceri, cu sprijinul platformei lucrurigratis.ro, Centrul pentru Voluntari Braşov şi a oamenilor cu suflet mare din Brasov.

Previous Story

Brasov: 6 victime intr-un alt accident in zona unde acum cateva zile un tanar a fost pulverizat in impactul cu un tir

Next Story

Brasov: Incendiu la Pietrele lui Solomon