Brasov. ATENTIE: Aceste imagini va pot afecta emotional! Video cu accidentul cumplit de langa Cristian. Impactul a fost atat de mare incat puntea din fata a camionului a fost smulsa si aruncata pe partea cealalta a drumului, la zece metri, pe camp

Last Updated on aprilie 22, 2015 Accidentul a avut loc miercuri dimineaţă pe DN 73, segmentul care leagă Braşovul de localitatea Cristian. Un autoturism BMW, înmatriculat în Bulgaria, circula cu viteză mare şi s-a ciocnit frontal cu un camion, care se deplasa spre Braşov, iar maşina a intrat efectiv sub acesta.

Impactul a fost atât de mare încât puntea din faţă a camionului a fost smulsă şi aruncată pe partea cealaltă a drumului, la zece metri, pe câmp.Cadavrul şoferului era atât de strivit între fiarele maşinii, încât poliţiştii nici măcar nu au putut determina iniţial dacă este vorba despre o femeie sau un bărbat.

„Accidentul s-a produs pe fondul pătrunderii pe contrasens a conducătorului autoturismului BMW, unde s-a ciocnit cu un autotren. Din impact a rezultat decesul conducătorului auto.

Nu se ştie încă dacă persoana decedată este bărbat sau femeie, urmază să stabilim acest lucru”, preciza la puţin timp după accident, comisarul şef Ionel Onosă, împuternicit şef al Serviciului Rutier, din cadrul IPJ Braşov, citat de rttbrasov.ro.

Potrivit brasovultau.ro ar fi vorba de o femeie. „Cadavrul şoferului este împrăştiat pe câteva zeci de metri: capul, mâinile, picioarele parcă ar fi intrat într-un malaxor uriaş. Ce a rămas din trupul victmei este un amestec de fiare şi carne însângerate. Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva. Este cumplit!“, declară martorii de la faţa accidentului.

Şoferul camionului a scăpat cu viaţă

Ajunşi la faţa locului, medicii nu au mai avut ce face pentru şoferul BMW-ului. Din fericire, conducătorul camionului a scăpat cu câteva contuzii.

Previous Story

Brasov: Fetele disparute au fost gasite in Giurgiu. Se aflau in compania a doi baieti, in vreme ce parintii lor varsau lacrimi, iar politia intrase in alerta din cauza lor

Next Story

Joi se deschid santiere pe strazi din Brasovul Vechi si Centrul Civic