Joi se deschid santiere pe strazi din Brasovul Vechi si Centrul Civic

Last Updated on aprilie 22, 2015 De joi, pe strada Lungă începe înlocuirea reţelelor de apă potabilă. Dacă pînă acum s-a lucrat pe trotuar, de mîine, lucrările la reţelele de apă din zonă vor trece pe prima bandă a carosabilului, astfel că există riscul îngreunării traficului.

Tronsonul afectat în următoarele două săptămîni este cel cuprins între strada Carierei (staţia RAT) şi strada Memorandului.

Este vorba, în total, de o lungime de 400 de metri din strada Lungă, pe care se va lucra pe segmente de cîte 50 de metri, pe banda întîi, anunta Monitorul Expres.

Potrivit purtătorului de cuvînt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, termenul de finalizare pentru această porţiune este de două săptămîni, iar în paralel se vor face şi alte lucrări de sondaj, pentru a vedea dacă totuşi conductele pot fi îngropate în trotuar.

În paralel, lucrări de modernizare se fac şi în Centrul Civic, la reţelele de alimentare cu apă. Acum se lucrează la subtraversarea de la strada Bihorului, fără ca traficul să fie afectat, iar pînă la sfîrşitul săptămînii se va ajunge pînă la Bulevardul Victoriei.

Reţeaua va trece prin spatele blocurilor de pe strada Hărmanului, ajungînd apoi la CEC, unde se va face subtraversarea străzii Hărmanului şi se va continua pe strada Toamnei, pe partea dinspre strada Verii, pînă la intersecţia cu strada Zizinului.

„Acest proiect derulat de Compania Apa este unul foarte important pentru modernizarea, în mare parte, a sistemului de alimentare cu apă din municipiu. De aceea noi încercăm să urgentăm tot ceea ce ţine de emiterea avizelor şi autorizaţiilor pentru constructori şi sperăm ca şi ei să respecte graficul de lucrări, astfel încît circulaţia să fie cît mai puţin afectată“, a declarat primarul George Scripcaru.

Previous Story

Brasov. ATENTIE: Aceste imagini va pot afecta emotional! Video cu accidentul cumplit de langa Cristian. Impactul a fost atat de mare incat puntea din fata a camionului a fost smulsa si aruncata pe partea cealalta a drumului, la zece metri, pe camp

Next Story

Amintiri din Brasov: Aro Palace, 1942