(Foto/Video) Un cățel a mers peste 100 de kilometri ascuns în motorul unei mașini.  „Pe drum am constat un comportament ciudat al mașinii mele și am fost nevoit să opresc să văd care este problema. Când am deschis capota am găsit acest pui de câine, ascuns la motor”

Last Updated on aprilie 26, 2024 (Foto/Video) Un cățel a mers peste 100 de kilometri ascuns în motorul unei mașini.  „Pe drum am constat un comportament ciudat al mașinii mele și am fost nevoit să opresc să văd care este problema. Când am deschis capota am găsit acest pui de câine, ascuns la motor” 1

Un cățel a călătorit peste 100 de kilometri în compartimentul motor al unui autoturism, pe șoseaua care leagă Cluj-Napoca de Timișoara. Proprietarul mașinii l-a găsit zgribulit, între motor și bateria auto. Cățelul este acum dat spre adopție.
Bărbatul care a găsit cățelul în compartimentul motor ar vrea să îi caute un stăpân, în caz contrar îl va duce la un adăpost de animale.

Eu locuiesc în Timișoara și am venit în vizită la sora mea în Cluj. Pe drum am constat un comportament ciudat al mașinii mele și am fost nevoit să opresc să văd care este problema. Când am deschis capota am găsit acest pui de câine, ascuns la motor. Norocul lui că a scăpat fără nicio zgârietură după mai bine de 100 km parcurși cu el sub capotă, și după jumătate de ora de chin pentru a-l scoate.

Problema este că nu îl pot păstra din mai multe motive, oricât de mult aș vrea asta. În momentul acesta cățelul a ajuns cu mine la Cluj, și aș dori să îmi încerc norocul pe acest grup. Dacă există vreun doritor care ar vrea să adopte acest cățel va rog să îmi lase mesaj în privat. În caz contrar mâine voi fi nevoit să îl duc la un adăpost sau să îi caut cumva un stăpân”, a scris Cătălin Brînzei pe grupul de Facebook Adopții Câini și Pisici – Județul Cluj, conform Observator TV.

(Foto/Video) Un cățel a mers peste 100 de kilometri ascuns în motorul unei mașini.  „Pe drum am constat un comportament ciudat al mașinii mele și am fost nevoit să opresc să văd care este problema. Când am deschis capota am găsit acest pui de câine, ascuns la motor” 2

(Foto/Video) Un cățel a mers peste 100 de kilometri ascuns în motorul unei mașini.  „Pe drum am constat un comportament ciudat al mașinii mele și am fost nevoit să opresc să văd care este problema. Când am deschis capota am găsit acest pui de câine, ascuns la motor” 3

 

Căţel blocat între doi pereţi de beton, salvat de pompierii vasluieni. Impresionat, un salvator l-a adoptat pe loc 
Pompierii vasluieni au dus o luptă contra-cromomentru pentru salvarea unui căţel, care a rămas blocat între pereții a două clădiri. Impresionat de animal, unul dintre pompieri a decis să îl adopte, scrie Adevarul.

Micul patruped a fost adoptat de către unul dintre pompierii care l-au salvat FOTO ISU Vaslui
Militarii din cadrul ISU Vaslui au fost solicitațI să intervină pentru salvarea unui cățel, prins între pereții a două clădiri aflate pe strada Zimbrului din municipiul Vaslui. La sosirea echipajelor de salvare, patrupedul a fost găsit între pereții unui bloc de locuințe și a unei centrale termice dezafectate.

(Foto/Video) Un cățel a mers peste 100 de kilometri ascuns în motorul unei mașini.  „Pe drum am constat un comportament ciudat al mașinii mele și am fost nevoit să opresc să văd care este problema. Când am deschis capota am găsit acest pui de câine, ascuns la motor” 4

Misiunea nu a fost deloc ușoară, pompierii au fost nevoițI să taie o bucată din peretele centralei. Operațiunea a durat aproximativ trei ore și a fost una cu un final fericit, patrupedul fiind salvat.

Deşi a încercat să se elibereze singur, prins ca într-o menghină, cățelul a avut nevoie de ajutor. Din fericire, a fost auzit la timp de mai mulţi trecători care au dat alarma. Pompierii au fost nevoiţi să taie o bucată din perete pentru a elibera animăluţul.

După trei ore de chin, căţelul a fost scos la suprafaţă. Mai mult decât atât, unul dintre pompieri a decis să adopte cățelul, un gest de suflet care i-a înduioșat pe cei care au privit întreaga acțiune de salvare și care i-a făcut să exclame că „totul e bine, când se termină cu bine”.

 

Previous Story

(Video) Povestea brașovencei care se luptă de 10 ani cu Tesla. Ingineră din Brașov dă în judecată Tesla după ce a fost concediată pentru avertizarea lui Elon Musk

Next Story

Brașov. Se deschide al doilea magazin Decathlon, în zona Mall Coresi