Brasov: Se fac pregatiri pentru Festivalul „In Transylvania“ din Dragus

Last Updated on iunie 9, 2014

Pe pârtia de schi de la Drăguş se pune de un festival cu muzică bună şi relaxare la poale de munte. Au început deja pregătirile în acest sens.Asta pentru că mii de turiști sunt așteptați la jumătatea lunii iulie la Drăguș! Micuța comună făgărășeană este gazda unuia dintre cele mai mari festivaluri rock din țară, „In Transylvania“. Așadar, între 10 – 13 iulie 2014, distracția se mută la poalele Munților Făgăraș, în zona turistică Sâmbăta – Drăguș.

trans

Cu un mix bun de muzică, teatru, activități de aventură și competiții sportive, In Transylvania, primul festival din România organizat pe o pârtie de ski, se prezintă încă de la prima ediție ca un eveniment de top în rândul festivalurilor din țară.
În cele 4 zile de festival urcă pe scenă trupe străine precum: Kiril Djaikovski ft. Tk Wonder (Macedonia), Dubioza Kolektiv (Bosnia), Alternosfera și Zdob și Zdub (Republica Moldova), Operenzia (Ungaria), Iva Nova (Rusia), Nico de Transilvania (Anglia), dar și trupe românești: Șuie Paparude, Subcarpați, Luna Amară, Domino, Jak DC, Toulouse, Lautrec și mulți alții, urmând să fie anunțați în perioada următoare.

Localizat pe o pârtie de ski la poalele Munților Carpați, la o altitudine de 690 de m și înconjurat de pădure, festivalul oferă o perspectivă spectaculoasă asupra Țării Făgărașului, cu toate atracțiile turistice din zonă, iar pe timp de seară acesta devine un adevărat spectacol vizual. (sursa: bzf.ro)

Pe o rază de aproximativ 20 km se găsesc numeroase obiective și atracții turistice: Cetatea Făgărașului, Mănăstirea Sâmbăta, Herghelia Sâmbăta, Cabana Sâmbăta, Ștrandul din Victoria, Transfăgărășanul, Bâlea Lac, dar și satele Țării Făgărașului, păstrăvării și o multitudine de trasee turistice.

tr

Amplasarea festivalului oferă peste 2.000 de locuri de cazare pe o rază de 3 km, iar cei care preferă să stea la cort va fi pregătit un camping în mijlocul unei poieni, chiar lângă zona de festival.

Pe lângă activitățile propuse în cadrul acestui festival, Clubul Sportiv „Smart Atletic“ organizează Maratonul Transilvaniei, o competiție sportivă cu două probe independente.

Accesul în zona festivalului se va face pe baza unui abonament, sau a unui bilet pentru o zi, disponibile pe rețeaua de bilete myticket.
Prețul unui abonament este de 70 de lei, iar biletele de o zi variază între 10 și 35 de lei.

Previous Story

Brasov: Spitalul Judetean, un an in santier

Next Story

Lucien Hora s-a impus in Marele Premiu al Orasului Brasov