Dana Budeanu, reacție dură la adresa părinților șoferului drogat care a ucis o tânără din Brașov. „Niciun copil drogat nu are părinți. El are părinți fizic, dar nu are părinți. Părinții ori sunt în vacanțe, ori pe părinți nu-i interesează”

Last Updated on septembrie 6, 2023 Dana Budeanu i-a criticat  pe părinții șoferului drogat care a ucis doi tineri în stațiunea 2 Mai.  Este bine cunoscut faptul că acest individ consuma o combinație periculoasă de substanțe interzise și nu era la prima sa abatere de acest gen. Interesant este că polițiștii solicită teste anti-drog în școli dar nimeni nu cere teste anti-drog pentru polițiști. Tot mai mulți polițiști urcă drogați la volan și fac accidente.

Ceea ce se întâmplă în România se întâmplă în toată lumea. Trecem prin era tragediilor la nivel mondial. La punctul trei (n.r. cazul Alexandrei la spitalul din Botoşani) l-am strigat pe Rafila și la punctul doi (n.r. cazul de la 2 Mai) am urlat către părinți.

Dana Budeanu, reacție dură la adresa părinților șoferului drogat care a ucis o tânără din Brașov. „Niciun copil drogat nu are părinți. El are părinți fizic, dar nu are părinți. Părinții ori sunt în vacanțe, ori pe părinți nu-i interesează” 1

Niciun copil drogat nu are părinți. El are părinți fizic, dar nu are părinți. Părinții ori sunt în vacanțe, ori pe părinți nu-i interesează. Sunt din medii defavorizate și nu știu ce-i cu copiii lor. Cazul băiatului de la 2 Mai, el nu a avut părinți”, a spus Dana Budeanu, la Antena 3, scrie Click.ro, potrivit B1Tv.

Copilul să ți se drogheze de ani de zile și să se ajungă în această situație și tu să te numești părinte? Nu există! De la 2 ani, copilul n-a fost crescut de nimeni. Pur și simplu a crescut pe maidan unde asta învățat și cu asta basta”, a mai adăugat designerul.

Poliţistul beat și drogat, care a lovit din plin o femeie în Caracal, este cercetat în libertate

În noaptea de luni spre marți, un nou accident rutier a intrat în atenția românilor. Este vorba despre un polițist, în vârstă de 21 de ani, care a lovit din plin o femeie, în timp ce se afla la volan sub influența substanțelor interzise și a alcoolului. Tânărul avea în sânge o alcoolemie de 0,56 mg/l, iar în urma testului antidrog el a fost testat pozitiv la canabis şi amfetamină, scrie Spynews.

În urma celor întâmplate, anchetatorii au decis ca tânărul în vârstă de 21 de ani, care a comis mai multe infracțiuni, să fie cercetat în stare de libertate.

Mai mult decât atât, la scurt timp după accident, o apropiată de-a tânărului a încercat să ia vina asupra ei și să convingă autoritățile că ea a condus în momentul în care a avut loc accidentul. Însă, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că el se afla la volanul autoturismului, de fapt.

Femeia care a fost lovită de mașina pe care tânărul o conducea, ieșea din tura de noapte de la o fabrică, și a fost la un pas de moarte.

O pacientă în vârstă de 33 de ani, victima unui accident rutier, cu fracturi la nivelul membrului superior stâng, la nivelul umărului și la nivelul cotului, cu deplasare. Fracturile va fi vor fi necesare intervenții chirurgicale cu recuperare ulterioară, sperăm noi, 100% cu prognostic foarte bun”, au spus medicii, potrivit Antena 3 CNN.

Polițistul băut și drogat care a ucis cu mașina o femeie în Popești Leordeni, judecat după „Legea Anastasia“

Autorul accidentului din Popești Leordeni, colonelul de poliție în rezervă Constantin Păun, 59 de ani, care și în perioada 1996-1999 a fost șeful de cabinet al ministrului de Interne din guvernarea CDR, Gavril Dejeu, va fi judecat după Legea Anastasia.

Conform unor surse din Poliție, se pare că fostul polițist avea probleme cu alcoolul de multă vreme și a fost transferat, la un moment dat, tocmai din această cauză, la Institutul de Studii pentru Ordine Publică de unde s-a pensionat în 2015. „A fost un protejat al sistemului“, a declarat un fost polițist. Constantin Păun avea în momentul accidentului o alcoolemie de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat. În plus, testul de depistare a substanțelor psihoactive a ieșit pozitiv.

Dependența de alcool sau droguri este o tulburare cronică, o afecțiune medicală cu componente neurocerebrale implicate. Nu este un viciu, o lipsă de voință și nu are nicio legătură cu moralitatea. Vreau să reținem că în cazul dependențelor există riscuri ridicate de recădere, adică după tratament, după câteva luni sau ani de abstinență, există riscul ca persoana în cauză să consume din nou.

Astfel, oameni obișnuiți, cu sau fără educație, oameni cu educație superioară, oameni din categorii profesionale onorabile, medici, profesori, oameni politici sau apărători ai legii, polițiști, juriști, avocați sau judecătorii, cu toții pot fi la un moment dat consumatori sau dependenți de alcool sau droguri, iar dependența este o afecțiune care necesită tratament de specialitate, suport social pe termen lung.

Nu există nicio legătură între poziția la un moment dat a unei persoane și viața ei emoțională, psihologică sau condiția sa medicală“, a explicat expertul în adicții Mihai Copăceanu, potrivit Adevarul.

Previous Story

Brașov. Parada Bicicletelor, duminică 10 septembrie. „Vom pedala prin tot Brașovul, pentru un oraș tot mai verde!”

Next Story

Aeroportul Brașov. Zboruri către 12 destinații în această săptămână. Cât va costa un zbor la Dubai, Paris sau Tel Aviv