(Video) Bărbat omorât de doi tineri după ce a încercat să își apere fiica vitregă

Last Updated on mai 16, 2024 (Video) Bărbat omorât de doi tineri după ce a încercat să își apere fiica vitregă 1

Un bărbat de 46 de ani care a vrut să își apere fiica vitregă de niște adolescente care o amenințaseră cu bătaia a fost omorât în bătaie de doi tineri.
Incidentul șocant a fost surprins de o cameră de bord. Suspecții, unul dintre ei minor, au fugit, dar s-au predat. Ei au fost arestați și sunt acuzați de omor.

Momentul în care tinerii – de 16 și 20 de ani – îl lovesc de mai multe ori cu pari de lemn pe bărbatul aflat la pământ a fost surprins de camera unui șofer.
Scandalul a izbucnit pe trotuarul din fața Parcului Crângași din București. Victima mersese acolo să își apere fiica vitregă, pe care doua tinere voiau să o bată. În timp ce fetele discutau, băieții care le însoțeau s-au luat la ceartă cu bărbatul. L-au urmărit apoi pe stradă, scrie Stirile Pro Tv.

Andreea, fiica victimei: „Fetele erau cu mai mulți băieți și, când a plecat, au venit doi băieți de 16 și 20 de ani care l-a luat, avea două … nu bâte, era ceva de la bancă, lemnul acela.”
Taximetrist:Au început din parc, s-au luat prin parc, au alergat, au venit aici și aici i-ar fi dat cu bâta în cap. Era inconștient.”

Martor: „L-au lovit și jos și după au fugit, au dispărut în parc pe acolo. Nu mai mișca deloc, începuse să se învinețească. Era înconjurat de oameni, câțiva de la Poliția Locală îi făceau respirație.”

Martorii au sunat după ajutor, iar bărbatul a fost resuscitat în stradă zeci de minute. Însă rănile, mult prea grave, i-au adus moartea.
Timp de două ore, polițiștii i-au căutat pe străzile din jur. Dar aceștia s-au predat în jurul 22 la Secția 20 de poliție, chiar în momentul în care bărbatul își dădea ultima suflare în ambulanță.

La audieri, cei doi au recunoscut în mare cele întâmplate. Minorul de 16 ani – care ar practica boxul – a fost așteptat de familie la ieșirea din secție. Rudele susțin că a fost vorba de legitimă apărare.

Rude ale agresorilor: „Deci copilul a fost amenințat cu o macetă, cu o șurubelniță și copilul a alergat tot Parcul Crângași. Din cauza la o fată, din cauza nepoatei. A luat un par de la copac și i-a dat în cap. – Ală i-a bagat mâna în gât lui nepotă-miu. Dacă i-a bagat mâna în gât ce era să facă copilul minor? Ei s-au aparat. Autoapărare, logic!”

Una dintre fiicele victimei: Fetele au spus că s-a luat cineva de ele şi l-au sunat pe tata. Tata a venit acolo, a vorbit cu fetele şi după a plecat. Au fugit după el şi până la urmă l-au prins în mijlocul străzii şi i-au dat în cap.

Denisa Dicu, reporter Observator: Fără să se mai gândească la consecinţe, cei doi agresori au smuls mai mulţi araci, exact cum sunt aceştia, care susţin copacii. Când s-au văzut cu bâtele în mână, au început să-l lovească cu sălbăticie pe bărbat.

Previous Story

Părinții studentei din Brașov, ucisă de șoferul drogat, cer câte 6 milioane de euro despăgubiri de la Vlad Pascu

Next Story

(Video) Brașov: Bărbat acuzat de tentativă de omor după ce a urmărit și lovit mașina fostei soții și a fiului său