(Video) Brașov: Bărbat acuzat de tentativă de omor după ce a urmărit și lovit mașina fostei soții și a fiului său

Last Updated on mai 16, 2024 (Video) Brașov: Bărbat acuzat de tentativă de omor după ce a urmărit și lovit mașina fostei soții și a fiului său 1

Apar informații noi în cazul accidentului de seara trecută din localitatea Cincșor. Bărbatul de 50 de ani, care a provocat accidentul, după ce a tamponat mașina condusă de fiul acestuia, este cercetat pentru tentativă de omor. De fapt, acesta a urmărit-o cu mașina pe fosta soție, care se afla în autoturismul condus de propriul fiu. Cursa a început din Făgăraș și până în Cincșor, unde a tamponat intenționat mașina în care se afla fosta soție, fiul acestuia și sora lui de 17 ani.

Mai mult, martorii spun că bărbatul de 50 de ani a vrut să o lovească pe femeie, imediat după accident și în apărarea sa au sărit oamenii din sat. Surse neoficiale susțin că acest cuplu se despărțise de 2 ani, însă bărbatul nu a acceptat despărțirea și suferea de gelozie, scrie Fagarasul Tau.ro.

Localnic, pentru Stirile Pro Tv: „Ea a venit pe partea asta, de pe ulița asta, și el pe drumul principal, aici l-a ajuns din urmă și l-a spulberat. A zis că a intrat intenționat în ei.”

Femeia ne-a povestit că de doi ani nu a mai stat cu el și el o urmărea, că el nu voia să îi dea divorțul că el strigă că încă eşti a me,a că nu am dat divorţul” a spus altcineva.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov a formulat propunere de arestare preventivă.
Polițistii din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila efectuează cercetări într-o cauză penală după ce, la data de 14 mai ac., în jurul orei 20.10, au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DJ 105, între localitățile Cincșor și Cincu, în care au fost implicare două autoturisme.

La fața locului polițiștii au constatat că vehiculele prezentau avarii, iar cei doi pasageri, aflați într-unul dintre vehicule, au beneficiat de sprijin medical.
De asemenea, polițiștii au mai constatat că între cei doi conducători auto există o relație de rudenie (tată și fiu), iar accidentul rutier s-ar fi putut produce pe fondul unei stări conflictuale, manifestată de către bărbatul, de 50 de ani”, a explicat, astăzi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea, citat de mytex.ro.

Bărbatul de 50 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar azi a fost formulată propunerea de arestare preventivă.
Inițial, dosarul a fost coordonat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Făgăraș, fiind efectuate cercetări pentru violență în familie și distrugere, apoi dosarul a fost declinat, ajungând la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov.

Previous Story

(Video) Bărbat omorât de doi tineri după ce a încercat să își apere fiica vitregă

Next Story

Socrul mare de la nunta din Teleorman care a blocat circulaţia a fost reţinut. Acuzațiile care îi sunt aduse de polițiști