Diana Bart explică de ce nu le oferă bomboane fiicelor ei: „La noi bomboanele înseamnă stafide. Nu le-am dat zahăr, nu le-am învățat să mănânce dulce”

Last Updated on mai 16, 2024 Diana Bart explică de ce nu le oferă bomboane fiicelor ei: „La noi bomboanele înseamnă stafide. Nu le-am dat zahăr, nu le-am învățat să mănânce dulce” 1

Diana Bart, fostă prezentatoare la Pro Tv Brașov, nu le-a dat niciodată bomboane fiicelor ei de 7 și 4 ani și le-a vorbit despre diabet și cancer. Diana Bart și soțul ei, Mihai Dumitrescu, au devenit părinți pentru prima dată în 2017. Atunci s-a născut prima lor fetiță, Maira. Trei ani mai târziu, Maira a primit în dar o surioară mai mică, pe Amina. Vedeta Prima TV este foarte implicată în creșterea fetițelor și are mare grijă la alimentația lor.

„De mici le-am învățat (fără zahăr – n.red.). Așa cum le obișnuiești, așa le ai. Prin exemplul meu e clar că le-am conturat. Eu nu le-am dat bomboane, la noi bomboanele înseamnă stafide. Nu le-am dat zahăr, nu le-am învățat să mănânce dulce.
Nimic din ce iau nu conține zahăr, doar îndulcitori naturali care nu au același indice glicemic și nici aceeași dulceață’, a spus prezentatoarea TV, pentru Unica.ro.

Tentațiile sunt la tot pasul, însă, având în vedere că micuțele cresc în colectivitate, la școală și la grădiniță.
Tentațiile sunt mari. E bine să trăiești și pe pielea ta. Le iau cărți motivaționale. Le-am explicat și le-am arătat și filmuțe pe YouTube cu ce înseamnă să fii bolnav de, și de, și de. Mai departe sunt alegerile voastre în viață. Eu nu pot să vă controlez. Nu sunt lângă voi non-stop. Le-am explicat foarte clar că orice acțiune are o consecință’, a mai spus Diana Bart.

Diana Bart a mărturisit că ar avea mai mulți copii și este deschisă și către a înfia, însă este conștientă că ar fi și mai greu decât acum.
Am zis că eu niciodată n-o să am bonă. Când am văzut, pentru că le-am și alăptat exclusiv pe amândouă până la 2 ani și jumătate, cât de obositor este și cum eu pur și simplu nu mai aveam resurse și putere să merg mai departe, am zis e clar, trebuie să învăț să accept ajutor. Sunt foartă atentă la ce oameni stau în preajma copiilor’, a povestit Diana Bart, la Fresh by Unica, conform Viva.

În creșterea Mairei și Aminei, Diana este ajutată în primul rând de soțul ei, apoi de o bonă, și nu în ultimul rând de bunici, mama ei și mama soțului ei. Dar, pentru că fiecare locuiește în județe diferite, Diana este nevoită, câteva ore pe zi, să apeleze la ajutorul unei bone.
Mi-aș mai fi dorit, dar e destul de greu. Eu sunt foarte atentă la detalii. Îmi doresc foarte mult să mă implic, dar e un consum fantastic. Cred că dacă ar mai apărea un copil ar interveni oboseala fizică și mentală. Eu stau să le explic fiecare pas în fiecare zi.

Nu există să nu le observ. Încontinuu sunt într-o alertă. E tare plăcut, dar și obositor. Dacă ar mai veni un copil mi-ar fi greu să ofer atât de multă calitate fiecăruia în parte. Din acest considerent nu mi-aș mai dori, dar nu se știe niciodată’, a explicat Diana Bart.

În 2024, Diana Bart crede că una dintre cele mai mari provocări este să rămâi loial valorilor tale.
„Trăim într-o lume destul de agitată, dar trebuie să și ținem pasul. Eu sunt adepta unui stil de viață echilibrat, sănătos și liniștit. Îmi place să trăiesc în liniște și pace. Sunt atentă la absolut tot ce mănânc, ce fac, ce muzică ascult, între ce oameni mă aflu, la fel și copiii. Asta e o provocare, să rămâi în esența ta și să poți, pe un astfel de fundament, să faci față acestei lumi haotice fără să te afecteze’, ne-a mai spus jurnalista.

Previous Story

Socrul mare de la nunta din Teleorman care a blocat circulaţia a fost reţinut. Acuzațiile care îi sunt aduse de polițiști

Next Story

Milionarul cu afaceri în Brașov neagă speculațiile despre o relație cu Simona Halep