Milionarul cu afaceri în Brașov neagă speculațiile despre o relație cu Simona Halep

Last Updated on mai 16, 2024

Milionarul cu afaceri în Brașov neagă speculațiile despre o relație cu Simona Halep 1

Simona Halep este acum din nou în centrul atenției, cu detalii picante din viața ei amoroasă. La mai bine de un an de la divorțul de Toni Iuruc, sportiva a fost surprinsă la alături de Dorin Mateiu, unul dintre cei mai bogați oameni din România.
Dorin Mateiu, cunoscut și ca „Regele mezelurilor din Transilvania”, are 57 de ani și o avere estimată la 70 de milioane de euro. El ocupă poziția 110 în clasamentul TOP 300 Capital al celor mai bogați români.

În toamna anului 2017 el a vândut companiile de mezeluri Elit și Vericom gigantului american Smithfield Foods și a reinvestit banii în afaceri imobiliare în București și Brașov, unde a dezvoltat mai multe proiecte imobiliare de lux, printre care One United Properties în care a investit 236 milioane de lei acum câțiva ani.

Milionarul ar avea o iubită și o fiică adolescentă care trăiesc departe de România, în Dubai, potrivit Mediaflux.ro. De asemenea, Simona Halep și Dorin Mateiu ar locui în același bloc din nordul Capitalei și ar ieși destul de des împreună în oraș. Afaceristul este foarte discret cu viața sa personală și a încercat întotdeauna să stea departe de mass-media.

Cu toate acestea, el și Simona Halep au fost surprinși luând masa la o terasă din nordul Bucureștiului. Imaginile cu cei doi s-au viralizat rapid, iar de aici a apărut imediat zvonul că ar forma un cuplu.
Surse apropiate milionarului au afirmat că Simona Halep și Dorin ar fi fost văzuți împreună în repetate rânduri, chiar și în afara țării, în Dubai sau Miami. Cei doi ar avea o relație amoroasă de mai bine de 8 luni.

Afaceristul s-ar fi apropiat de Simona prin intermediul unui prieten comun, în perioada în care sportiva a fost acuzată de dopaj, el sprijinind-o în tot acest timp.

Dorin Mateiu neagă relația cu Simona Halep
Imediat după ce au apărut imaginile cu el și Simona Halep, afaceristul a avut și o primă reacție. Dorin Mateiu spune că nu are o relație cu sportiva în vârstă de 32 de ani și a negat speculațiie apărute în presă.
Suntem cunoștințe. Asta pot să spun. Și-a luat apartament la Rahmaninov acolo, ne știm de acolo. O relație amoroasă, de cuplu? Doamne ferește! Exclus așa ceva”, a explicat Dorin Mateiu, conform Evenimentul Zilei.

Cu toate acestea, milionarul a recunoscut că a invitat-o pe Simona Halep în oraș pentru a avea niște discuții private.
Eu am invitat-o. De ce? Pentru că am vrut să vorbim. Ne-am întâlnit de mai multe ori în acel complex și am considerat că putem discuta despre multe lucruri. Nu neapărat de afaceri, dar nici despre ce se scrie acolo. E o tâmpenie, o prostie, dar, în fine, așa a apărut”, a mai afirmat milionarul pentru prosport.ro.

De asemenea, conform zvonurilor din anturajul milionarului, imaginile care au ajuns în presă ar fi fost date, din răzbunare, de Stelian Gheorghe, cunoscut ca Stelu, un rival declarat al lui Dorin Mateiu, conform sursei menționate mai sus.

Simona Halep, răsfățată cu buchete de flori imense
Imaginile cu Simona Halep și Dorin Mateiu vin după ce în ultimele luni sportiva a tot postat pe rețelele de socializare imagini cu buchete imense de trandafiri. Gestul său a alimentat și mai mult zvonurile că ar iubi din nou.

Alte voci susțin însă că Simona și Dorin Mateiu ar fi împreună încă din perioada în care Simona era căsătorită cu Toni Iuruc, de care a divorțat în toamna anului 2022, amiabil la notar.
Vestea separării a uimit la acea vreme pe toată lumea, mai ales că aveau programată căsătoria religioasă în data de 13 noiembrie, la doar o lună distanță, la Cazino Sinaia.

Ce spun americanii despre accidentarea Simonei Halep
Simona Halep a decis să se retragă în setul secund al meciului cu McCartney Kessler, din primul tur de la Trophee Clarins. Sportiva din Constanța a acuzat dureri la nivelul genunchiului stâng și nu a mai putut continua partida.

Astfel, jurnaliștii americani de la tennisuptodate.com au tras mai multe concluzii după decizia luată de fostul lider WTA și sunt de părere că Simona Halep riscă să rateze și turneul din Maroc, care a începe săptămâna viitoare și la care a primit un wild card. Americanii au ținut să sublinieze faptul că ghinionul Simonei Halep este uriaș. Sportiva s-a plâns de lipsa meciurilor, în perioada în care a fost suspendată pentru dopaj, iar după revenire, aceasta a reușit să joace un singur meci până la final, la Miami, de unde a fost eliminată de către Paula Badosa.

Revenirea Simonei Halep în acţiune s-a lovit de o nouă piatră. După această ultimă lovitură, nu este sigur dacă Simona Halep va merge în Maroc. După ce şi-a petrecut cea mai mare parte din suspendarea pentru dopaj plângându-se de lipsa de meciuri, se pare că ghinionul din acea sagă s-a mutat la revenirea ei pe teren. A jucat doar două meciuri, şi doar unul a fost dus la bun sfârşit, din luna martie”, scriu americanii de la tennisuptodate.com, conform Pro Sport.

Previous Story

Diana Bart explică de ce nu le oferă bomboane fiicelor ei: „La noi bomboanele înseamnă stafide. Nu le-am dat zahăr, nu le-am învățat să mănânce dulce”

Next Story

Video Brașov. Urși nu au mai apărut în oraș, dar au venit căprioarele și mistreții