(Video) Brașov. Un tată a intrat intenţionat cu maşina în vehiculul condus de fiul său

Last Updated on mai 15, 2024 (Video) Brașov. Un tată a intrat intenţionat cu maşina în vehiculul condus de fiul său 1

Polițistii din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila, județul Brașov, fac cercetări după un accident care a avut loc marți noaptea, pe DJ 105, între localitățile Cincșor și Cincu. Polițiștii au constatat că cele vehiculele implicate prezentau avarii, iar doi pasageri, aflați într-unul dintre vehicule, au avut nevoie de ajutor medical.

De asemenea, polițiștii au mai constatat că între cei doi șoferi există o relație de rudenie, respectiv erau tată și fiu, iar accidentul rutier s-ar fi putut produce pe fondul unei stări conflictuale, manifestată de către bărbatul de 50 de ani.

Bărbatul a fost reţinut
Astfel, dat fiind materialul probator, constituit până la acest moment, polițiștii au dispus reținerea bărbatului și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi dispune măsuri corespunzătoare”, transmite, miercuri, Poliția Brașov, potrivit Observator TV.

Omul i-ar fi urmărit cale de mai mulți kilometri. Nu ar fi prima oară când individul o hărțuiește pe femeia care a divorțat de el acum 2 ani. De această dată, atât ea, cât și fiica, o adolescentă de 17 ani, au ajuns la spital, conform Stirile Pro TV.

Femeia și copiii, adolescenta și fratele ei de 19 ani, se îndreptau spre casa lor din Cincu. Fosta soție se afla pe bancheta din spate. Ieșise de la serviciu, din Făgăraș, iar fiul ei a luat-o cu mașina. În dreapta șoferului stătea fata de 17 ani. Copiii povestesc că s-au trezit urmăriți de tatăl lor, care i-ar fi șicanat în trafic mai bine de 10 kilometri.

La intrarea în satul Cincșor bărbatul de 50 de ani a reușit să le tamponeze mașina. Ca să scape de el, fiul a luat-o pe o stradă lăturalnică. Tatăl și-a continuat drumul, dar cele două mașini s-au reîntâlnit pe drumul național. Bărbatul accelerează când zărește mașina familiei. Două secunde mai târziu are loc impactul.

Previous Story

Brașov. Concerte Smiley, Alina Eremia, Feli, Nicole Cherry la Big Little Festival. Cel mai mare castel gonflabil din Europa, un orășel magic cu 15 căsuțe tematice, ateliere, ATV-uri, labirinturi palpitante

Next Story

Părinții studentei din Brașov, ucisă de șoferul drogat, cer câte 6 milioane de euro despăgubiri de la Vlad Pascu