(Foto) Accident Brașov: VIOLENT! Două femei însărcinate şi un copil, răniți în impact

Last Updated on august 16, 2017 Accident violent marți seara la ieșire din Brașov spre Ghimbav. O autoutilitară s-a ciocnit cu un autoturism.

Potrivit primelor informaţii primite din partea ISU Braşov, persoanele rănite în urma accidentului de pe DN 1 nu au răni grave.

(Foto) Accident Brașov: VIOLENT! Două femei însărcinate şi un copil, răniți în impact 1 (Foto) Accident Brașov: VIOLENT! Două femei însărcinate şi un copil, răniți în impact 2

(Foto: Mediafax)

„Au fost patru victime în urma accidentului dintre o autoutilitară şi un autoturism. Este vorba de două femei gravide, un bărbat şi un copil. Răniţii nu sunt în stare gravă”, potrivit ISU Braşov citat de monitorulexpres.ro.

Paramedicii au stabilit că una dintre femei era însărcinată în două luni şi alta în opt luni, acestea fiind duse la spital de urgenţă pentru evaluarea sarcinii.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, toate cele patru persoane rănite erau în autoturismul care a fost izbit în plin de autoutilitară..

(Foto) Accident Brașov: VIOLENT! Două femei însărcinate şi un copil, răniți în impact 3 (Foto) Accident Brașov: VIOLENT! Două femei însărcinate şi un copil, răniți în impact 4

Poliţia a declanşat o anchetă pentru a stabili care dintre şoferi este vinovat de producerea accidentului.

Previous Story

„Șofer în România după o pauză de cinci ani … De la Comarnic la Predeal zici că am mers în șir indian … Fără cutie de viteze automată este o tortură”

Next Story

Accident Brașov: Pieton lovit în plin pe trecere, în Gemenii! A murit pe loc!