Brașov. „O imagine care a devenit .. normala. Bine ca s-a construit autostrada intre Ploiesti si Bucuresti, intre doua orase unde se putea oricum circula pe doua benzi și nu intre Comarnic si Brasov, unde soseaua are doar o banda pe sens!”

Last Updated on august 16, 2017 Guvernul a anulat recent licitația pentru revizuirea studiului de fezabilitate al autostrăzii Comarnic- Braşov , pas important pentru demararea lucrărilor. Astfel, nicio surpriză că drumul spre Brașov în minivacanța de zilele trecute a fost blocat de miile de autoturisme.

Pe Facebook, Sorin Cosma a postat o fotografie cu mesajul: Busteni, 15 august 2017. O imagine care a devenit .. normala. Bine ca s-a construit autostrada intre Ploiesti si Bucuresti, intre doua orase unde se putea oricum circula pe doua benzi.

Brașov. „O imagine care a devenit .. normala. Bine ca s-a construit autostrada intre Ploiesti si Bucuresti, intre doua orase unde se putea oricum circula pe doua benzi și nu intre Comarnic si Brasov, unde soseaua are doar o banda pe sens!” 1

Tot pe doua benzi se circula si intre Comarnic (Nistoresti) si Ploiesti. Deci, era logic sa se construiasca la urma tronsonul de autostrada intre Comarnic si Brasov, unde soseaua are doar o banda pe sens !”

Raportul de anulare a licitaţiei pentru revizuirea studiului de fezabilitate al autostrăzii Comarnic- Braşov a fost aprobat pe 26 iulie 2017, susţin surse ale Asociaţiei Pro Infrastructură, citate de economica.net.

Eduard Hanganu, preşedintele Consitrans, firma care a câştigat contractul, spune că încă de anul trecut se ştia de anularea licitaţiei. Potrivit lui, din cauza amânării semnării contractului, nu a mai putut fi menţinută oferta financiară iniţială. “Numai salariile, manopera, au crescut de la 1.000 de lei la 1.400 de lei”, a explicat şeful Consitrans.

Previous Story

Accident Brașov: Pieton lovit în plin pe trecere, în Gemenii! A murit pe loc!

Next Story

„La Muzeul de Istorie din Brasov, in una dintre sali este o expozitie dedicata Primului Razboi Mondial”. De ce lipsesc generalii români și este promovat ministrul de război al Germaniei?