Brașov: Kaufland. Vezi ce salariu primește un angajat:

Last Updated on iulie 21, 2017 Kaufland România a anunțat schimbarea datei de plată a salariului, la începutul lunii calendaristice. Această decizie vine pentru a-i ajuta pe angajați, salariul venind astfel înainte de plata facturilor. Kaufland are în Brașov două magazine, pe Cale București și pe strada Avram Iancu, magazin deschis în acest an îniante de Paști.

„Avem o responsabilitate pentru colegii noştri: să le facem viaţa un pic mai uşoară în fiecare zi. Tocmai de aceea am devansat data, pentru ca salariul să ajungă înaintea facturilor – şi ideal, înaintea grijilor.”, declară Estera Anghelescu, Recruiting & Employer Branding Director, Kaufland România, pentru gandul.ro

Brașov: Kaufland. Vezi ce salariu primește un angajat: 1

 

 

Salariul minim brut al lucrătorilor comerciali a ajuns în acest an la suma de 2.000 lei, cu tichete de masă incluse. În funcţie de vechime, salariul acestora poate ajunge chiar şi până la suma de 3.800 lei brut.

Compania, cu peste 15.000 de angajaţi la finalul anului 2016, oferă deja unul dintre cele mai atractive pachete de beneficii pentru angajaţii din piaţa de retail.

Kaufland România este singura companie din industria  de retail care a obţinut pentru al doilea an consecutiv titlul de Angajator de Top în România, printr-o certificare internaţională acordată de organizaţia independentă Top Employers Institute din Olanda.

Această certificare demonstrează performanţa strategiei şi a instrumentelor de resurse umane utilizate în cadrul companiei. Obţinerea acestei certificări reprezintă o recunoaştere a angajamentului companiei în asigurarea unui climat de lucru plăcut şi propice dezvoltării profesionale a echipei sale.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1250 de magazine în 7 ţări şi o reţea de 115 magazine în România. Într-un recent studiu de piaţă derulat în România de către organizaţia elveţiană ICERTIAS – International Certification Association GmbH, lanţul de retail Kaufland a primit cel mai mare număr de voturi la categoria cel mai înalt nivel de calitate. Kaufland România este de cinci ani consecutiv centrul comercial cu cea mai mare încredere la secţiunea Categoria locală, potrivit studiului Trusted Brands al Reader’s Digest. Strategia noastră are ca scop îndeplinirea dorinţelor clienţilor prin varietate, un nivel ridicat de calitate şi, bineînţeles, preţuri atractive.

Previous Story

SANATATE Vezi care fructe te îngrașă și îți pot îmbolnăvi ficatul. Și care sunt fructele bune:

Next Story

National! Legea antifumat va fi modificată. Deputații nu mai pot fuma în Parlament