(Video) Accident Brașov: UPDATE! „Autocarul era pus pe o parte, cu cat sapam ca sa ajungem la victima, se afunda din ce in ce mai mult”

Last Updated on iunie 24, 2017 ISU a declanșat vineri seara Planul Roșu de intervenție după ce un autocar cu 36 de persoane s-a răsturnat într-o curbă. Toți cei 36 de pasageri au fost transportați la spital.

Doi dintre calatori au ramas incarcerati, iar pentru una dintre victime operatiunea de salvare a durat aproape doua ore, informează stirileprotv.ro.

(Video) Accident Brașov: UPDATE! „Autocarul era pus pe o parte, cu cat sapam ca sa ajungem la victima, se afunda din ce in ce mai mult" 1

Accidentul s-a petrecut, culmea, dupa serpentinele cele mai periculoase de la Paraul Rece. Intr-o curba usoara la stanga, soferul n-a mai stapanit autocarul in care avea 36 de pasageri, romani si straini, angajati ai unei companii din Bucuresti, care mergeau la un team building, in Rasnov.

Autocarul s-a rasturnat la marginea drumului, iar doi dintre pasageri, un roman si un cetatean din Mauritius, au ramas incarcerati. Strainul a fost repede scos dintre fiare, dar pentru colegul sau au urmat doua ore crunte.

Cristina Vercerdi, UPU Brasov: “A fost o descarcerare lunga si dificila, deoarece unul din bratele lui a fost prins sub autocar, sub o latura a autocarului.”

Colonel Lucian Marciu, prim-adjunct al ISU Brasov: “Dupa cum ati vazut, autocarul era pus pe o parte, cu cat sapam ca sa ajungem la victima, se afunda din ce in ce mai mult.”

Restul pasagerilor au fost transportati cu ambulantele la spital, insa niciunul nu a fost accidentat foarte grav.
Scapat nevatamat, soferul sustine ca a pierdut controlul volanului din cauza drumului, dar martorii spun ca circula cu viteza foarte mare ingnorand ploaia si soseaua uda.

Marginea soselei s-a rupt, dar dincolo de calea de rulare, spun martorii. Cel mai probabil, sustin anchetatorii, avea viteza foarte mare si n-a tinut seama de conditiile meteo nefavorabile.

Vezi aici Video:

Gabriela Dinu, purtatorul de cuvant al IJP Brasov: “A fost testat din punct de vedere al alcoolului prezent in aerul expirat, rezultatul fiind zero.”

Previous Story

CUTREMUR aproape de Brașov! Unul dintre cele mai puternice cutremure din acest an.

Next Story

Brașov: S-a deschis o super Donuterie! „ cookies&cream, cheesecake, crème brûlée, ciocolată neagră şi zmeură, cu aluat integral şiiiii multe altele”