Foto Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „Felicitări colectivului de la UPU a Spitalului de Urgență pentru modul perfect de sincronizare a mutării efectuate în timpul nopții. Respect tuturor celor care au contribuit!”

Last Updated on iunie 27, 2017 În noaptea de 26 spre 27 iunie, între orele 3:00 și 7:00, Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Clinic Județean Brașov a fost mutată în spațiul fostei policlinici Hiperdia, astfel încât să poată începe lucrările de modernizare a Corpului B al spitalului.

Pe Facebook, medicul Grigorescu Dan a adăugat fotografii cu mesajul: „Felicitări colectivului de la UPU a Spitalului de Urgență pentru modul perfect de sincronizare a mutării efectuate în timpul nopții. Respect tuturor celor care au contribuit!”

Foto Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „Felicitări colectivului de la UPU a Spitalului de Urgență pentru modul perfect de sincronizare a mutării efectuate în timpul nopții. Respect tuturor celor care au contribuit!” 1 Foto Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „Felicitări colectivului de la UPU a Spitalului de Urgență pentru modul perfect de sincronizare a mutării efectuate în timpul nopții. Respect tuturor celor care au contribuit!” 2

„Ne cerem scuze cetățenilor din zonă pentru disconfortul creat prin restricțiile de circulație impuse pe strada Octavian Augustus, pentru a permite accesul ambulanțelor. Se va circula pe sens unic până la strada Popa Șapcă.

Procedura de mutare a Unității de Primiri Urgențe a fost dificilă, pentru că practic a trebuit să relocăm toată aparatura, fără a întrerupe activitatea. Sperăm să nu fie niciun fel de probleme”, a spus Adrian Gabor, vicepreședintele Consiliului Județean Brașov.

Previous Story

Brașov: UPDATE! 72 de blocuri! “Cartierul-pirat” care se construiește fără nicio autorizație

Next Story

(Foto) Accident Brașov! GRAV! Fetiță lovită de autobuz!