Accidente Brașov: 3 pietoni loviți când traversau. Unul a murit și alți doi sunt răniți

Last Updated on martie 1, 2017 Marți a fost o zi neagră pentru pietoni. 3 au fost loviți, în zone diferite ale orașului. Din păcate o persoană a murit iar alți doi au fost răniți.

Primul accident s-a petrecut dimineaţa, în jurul orei 07.00, cînd un şofer de 64 de ani a accidentat grav un bărbat de 50 de ani care a traversat strada prin loc nepermis, pe strada Zizinului din Braşov. Pietonul neatent a fost transportat la Spitalul Județean, unde a fost internat.
Accidente Brașov: 3 pietoni loviți când traversau. Unul a murit și alți doi sunt răniți 1

Trei ore mai tîrziu, în jurul orei 10.00, un accident similar s-a petrecut pe Calea Bucureşti, cînd un bătrîn de 71 de ani a fost lovit de un şofer de 29 de ani, informează monitorulexpres.ro.

Bătrînul a traversat strada pe trecerea de pietoni din dreptul stației RAT Berzei, însă pe culoarea roşie a semaforului. Pietonul grăbit a fost rănit grav şi transportat la Spitalul Judeţean pentru îngrijiri.

Cel mai grav accident s-a petrecut însă pe Calea Feldioarei, în jurul orei 21.00, cînd o şoferiţă de 29 de ani a accidentat mortal un bărbat care s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii.

Bărbatul care a murit în urma impactului nu avea acte asupra lui şi deocamdată nu a putut fi identificat de oamenii legii.
În toate cele trei cazuri, Serviciul Rutier Brașov a deschis anchete pentru stabilirea circumstanțelor producerii accidentelor.

Previous Story

Brașov! ARESTAȚI! Un fost senator și doi consilieri județeni reținuți de DNA!

Next Story

Video Brașov: În Piața Sfatului, în prima zi de primăvară, 1 Martie, s-a scris #rezist din ghivece cu flori