Video Brașov: În Piața Sfatului, în prima zi de primăvară, 1 Martie, s-a scris #rezist din ghivece cu flori

Last Updated on martie 1, 2017 În această brașovenii au ieșit în Piața Sfatului pentru a protesta cu flori împotriva PSD și a corupției guvernamentale.

Pe pagina de Facebook a evenimentului, Corupția ucide a scris:  Multumim tuturor celor care au venit duminica (26.02.2017) in Piata Sfatului pentru a sarbatori aceasta MICA victorie, abrogarea OUG 13.

Video Brașov: În Piața Sfatului, în prima zi de primăvară, 1 Martie, s-a scris #rezist din ghivece cu flori 1

Insa continuam sa ne facem vazuti si sa le aratam tuturor politicienilor o foarte mica parte din cum ar trebui sa se ocupe de aceasta frumoasa tara,#Romania

#REZIST Brasov, va invita Miercuri, 1 Martie 2017 ora 17:00 in Piata Sfatului, pentru a scrie din ghivece cu flori mesajul nostru, acela ca nu cedam si ca #REZIST(am)!
Facem toate aceste proteste alternative deoarece acest guvern nu ne mai ofera increderea necesara si trebuie sa stam cu ochii pe ei. #VaVedem

Asadar va asteptam cu ghivece cu flori, rezistente la temperaturi scazute, pentru a scrie #REZIST, ca mai apoi toate aceste ghivece sa le folosim pentru infrumusetarea orasului, mai exact cateva ghivece vor fi plantate simbolic in Piata Sfatului in jurul bradutilor, iar cea mai mare parte a lor vor fi plantate in incinta unei gradinite alese ulterior.

Vezi aici video:

Inca odata va multumim pentru ca #REZIST(ati) si pentru ca sunteti cetateni model.
Avem oameni frumosi, ne dorim o tara frumoasa. Avem oameni inteligenti, ne dorim politicieni inteligenti.

Previous Story

Accidente Brașov: 3 pietoni loviți când traversau. Unul a murit și alți doi sunt răniți

Next Story

(Foto) „De fiecare data când ajung in Bucuresti imi aduc aminte de ce sunt mandru ca sunt din Brasov si de ce nu m-am mutat in capitala.