(Foto) „De fiecare data când ajung in Bucuresti imi aduc aminte de ce sunt mandru ca sunt din Brasov si de ce nu m-am mutat in capitala.

Last Updated on martie 1, 2017 Un lucru este cert. Brașovul este cel mai curat oraș din România. Majoritatea turiștilor sunt uimiți cum de la noi se poate iar la ei nu. Iar dacă indrăznește cineva să compare cu Bucureștiul… ei biine nu se poate compara.

Pe Facebook, Paul Marinescu a adăugat fotografii cu mesajul: „De fiecare data când ajung in Bucuresti imi aduc aminte de ce sunt mandru ca sunt brasovean si de ce nu m-am mutat in capitala.

(Foto) „De fiecare data când ajung in Bucuresti imi aduc aminte de ce sunt mandru ca sunt din Brasov si de ce nu m-am mutat in capitala. 1

Bine ma, inteleg ca UNII bucuresteni sunt niste j….i i……i, dar si autoritatile sau privatii fac curatenie la paștele cailor.

Felicitari Bricostore pentru modul in care arată parcarea voastră din cel mai mare complex comercial din Romania. Stiti, la 100m mai incolo parcarea de la Ikea era luna!

(Foto) „De fiecare data când ajung in Bucuresti imi aduc aminte de ce sunt mandru ca sunt din Brasov si de ce nu m-am mutat in capitala. 2 (Foto) „De fiecare data când ajung in Bucuresti imi aduc aminte de ce sunt mandru ca sunt din Brasov si de ce nu m-am mutat in capitala. 3 (Foto) „De fiecare data când ajung in Bucuresti imi aduc aminte de ce sunt mandru ca sunt din Brasov si de ce nu m-am mutat in capitala. 4

Previous Story

Video Brașov: În Piața Sfatului, în prima zi de primăvară, 1 Martie, s-a scris #rezist din ghivece cu flori

Next Story

Brașov: ARESTAȚI 30 de zile! Căncescu și gașca au avut ghinion. Vezi cine a mai fost arestat: