Brașov: Târg de flori şi mărţişoare în perioada 27 februarie – 8 martie

Last Updated on februarie 20, 2017 Și în acest an Brașocul va avea un târg de mărțișoare, de această dată în parcarea din faţa Complexului Mare de la Piaţa Astra, una dintre principalele zone comerciale ale oraşului. Târgul se va deschide în data de 27 februarie şi se va desfăşura până pe 8 martie, fiind puse la dispoziţia comercianţilor 60 de locuri pentru desfacerea acestor simboluri ale primăverii.

Târgul beneficiază de toate avizele şi autorizaţiile de funcţionare eliberate de Primăria Braşov, iar comercianţii pot închiria locurile disponibile la preţuri mult mai avantajoase, faţă de cele care se percep pentru ocuparea unuia dintre puţinele locuri special amenajate în acest sens în pieţele agro-alimentare ale Braşovului, informează bzb.ro.

Comercianţii care doresc să participe la acest târg de flori şi mărţişoare îi pot contacta pe organizatorii evenimentului în vederea închirierii unui spaţiu la numărul de telefon 0767.204.509, persoană de contact fiind Claudiu Duman.

Previous Story

Brașov: Începe Sărbătoarea clătitelor! Mergi?

Next Story

Aeroportul Brașov: „Imagini de la îmbarcarea la primul zbor” … Între timp … Premierul PSD Sorin Grindeanu anunță negocieri cu UE pentru accesarea de fonduri europene pentru renovarea pușcăriilor. N-ar negocia și el bani pentru finalizarea lucrărilor la Aeroport