Brașov: Studentă bătută grav în Gară. Vezi ce pedeapsă a primit agresorul:

Last Updated on februarie 21, 2017 Bărbatul care în septembrie 2015 a bătut o studentă în Gara din Brașov, a fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru vătămare corporală gravă, după ce iniţial fusese trimis în judecată pentru tentativă la omor.

Pe lîngă pedeapsa de doi ani şi şase luni, agresorul mai are de executat alţi trei ani dintr-un alt dosar, de tîlhărie, informează monitorulexpres.ro

Brașov: Studentă bătută grav în Gară. Vezi ce pedeapsă a primit agresorul: 1

De asemenea, individul mai trebuie să-i plătească fetei suma de 1.848 lei cu titlu de daune materiale și echivalentul în lei a sumei de 10.000 de euro cu titlu de daune morale. Bărbatul mai trebuie să plătească Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov 3.000 de lei, reprezentînd contravaloarea prestațiilor medicale acordate victimei.

În septembrie 2015, o tînără de 23 de ani, studentă la Braşov, a fost bătută crunt, cu pumnii şi picioarele, în faţa Gării Braşov, de către agresorul care avea atunci 19 ani, pe motiv că fata l-a apostrofat deoarece se năpustise fără motiv asupra unui băiat. Studenta, care aştepta pe cineva în gară, tocmai îşi luase o cafea de la un chioşc din faţa gării, cînd a observat altercaţia.

Iritat că i s-a făcut observaţie, Ulniuc Florin Valentin a tăbărît pe fată şi a început s-o lovească cu furie, cu pumnii peste cap. Cînd ea a căzut, a lovit-o fără milă şi cu picioarele tot în cap. Studenta a suferit leziuni grave în zona craniană şi a fost transportată la Spitalul Judeţean Braşov de o ambulanţă.

Previous Story

Aeroportul Brașov: Încep lucrările, din nou! Vezi ce spune Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean:

Next Story

Brașov: Mai avem primar? Zăpada neagră este periculoasă pentru sănătate