Brașov: Alt sens giratoriu, la noul Kaufland

Last Updated on februarie 21, 2017 Un nou magazin Kaufland se construiește pe strada Avram Iancu, pe locul fostei filaturi Carpatex. Pentru fluidizarea circulației în zonă s-a luat decizia de a se construi un nou sens giratoriu.

Dezvoltatorul imobiliar care urmează a construi un supermarket Kaufland pe strada Avram Iancu, în locul unei foste secţii a Carpatex, va amenaja în zonă, pe cheltuiala sa, şi un nou sens giratoriu informează bzb.ro.

Brașov: Alt sens giratoriu, la noul Kaufland 1

Potrivit administratorului public al Braşovului, Miklos Gantz, noua giraţie va fi amplasată în zona viitoarei intrări a complexului comercial, la o mică distanţă de intersecţia străzii Avram Iancu cu strada Nicopole.

Totodată, acesta a precizat că „în perioada următoare, în Comisia de circulaţie din Primăria Braşov, se va lua în modul de resistematizare a traficului rutier din zonă, o variantă fiind desfiinţarea semaforului de la intersecţia amintită”.

Previous Story

REACȚIE Adrian Veștea: „Cei din București care se opun dezvoltării Brașovului au subordonați și aici, la noi în județ, care fac jocurile anti-Brașov”, în urma acuzelor că PNL Brașov este condusă de „o gaşcă de tip mafiot”

Next Story

Brașov. ATENȚIE la .. urși! Credeai că sunt în hibernare?