Brașovul nu primește bani de la Guvern pentru un spital nou și Aeroport. Primește doar pentru câteva lucrări de modernizare a Județeanului

Last Updated on ianuarie 19, 2017 Guvernul PSD a anunțat că va da bani pentru modernizarea spitalului Județean dar nu va da bani pentru constucția unui spital nou sau pentru finalizarea lucrărilor la Aeroportul Brașov.

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov a fost inclus pe lista unităţilor medicale care ar putea primi finanţare de la Guvern pentru consolidare şi reamenajare. Banii pentru lucrări ar urma să vină prin Programul Naţional de Construcţii de interes public sau social, derulat de Compania Naţională de Investiţii.Brașovul nu primește bani de la Guvern pentru un spital nou și Aeroport. Primește doar pentru câteva lucrări de modernizare a Județeanului 1

Deocamdată însă nu se știe despre ce sumă este vorba deoarece bugetul pe anul 2017 nu a fost votat încă.

 

„La sfârșitul lui 2016 am reușit să obținem un Ordin al Ministrului Dezvoltării prin care Spitalul Județean Brașov poate intra la finanțare în momentul în care vor fi aprobate alocările bugetare.

În acest sens, am luat decizia ca sâmbătă să avem o întâlnire cu toți parlamentarii de Brașov pentru a discuta proiectele importante pe care dorim să le realizăm împreună, proiecte pe care le-am promis cu toții în campania electorală, proiecte pe care brașovenii le așteaptă.

Dorim ca împreună cu toți parlamentarii să formăm o echipă unită, în așa fel încât județul Brașov să nu fie vitregit în actualul mandat.

În privința Spitalului Județean, avem așteptăm eliberarea autorizației de construcție. Avem procedura de achiziție a constructorului, avem semnat contractul de execuție și imediat după ce vom obține autorizația de construcție vom începe lucrările.

Ulterior, investiția poate fi preluată în orice moment de către Compania Națională de Investiții”, a declarat Adrian Veştea, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov.

Previous Story

Video Brașov: VIOLENT! Un autoturism a intrat într-un TIR! Martorii au crezut că au halucinaţii când i-au văzut ieşind teferi pe ocupanţii mormanului de fiare

Next Story

Brașov: Concert VUNK. Vezi cât costă biletele: