UPDATE! Brasov: Ursul care sambata a ranit un turist american ar fi atacat din nou

Last Updated on octombrie 30, 2016 Un turist american a fost ranit de un urs sambata langa Brasov , iar la cateva ore de la acest incident se pare ca animalul ar mai fi atacat o data. Un magar de la o stana din Poiana Brasov a fost omorat de un urs, iar padurarii cred ca este vorba despre aceeasi fiara.

Magarul ucis de urs a fost atacat pe drumul forestier care duce catre stana turistica din Poiana Brasov, la o distanta de aproape cinci kilometri de Pietrele lui Solomon, locul in care a fost ranit tanarul american, informeaza stirileprotv.ro

Padurarii nu sunt siguri, insa, daca a fost vorba despre acelasi animal. In zona, spun ei, sunt mai multi ursi care acum, in prag de iarna, cauta hrana consistenta.

Americanul de 20 de ani ranit la mana de un urs ivit brusc pe carare a fost externat. Venise in Romania special pentru Halloween si a vrut sa viziteze Valea Dracului.

Autoritatile spun ca, daca va fi gasit, ursul va fi tranchilizat si nicidecum impuscat asa cum s-a intamplat in urma cu doua saptamani cu ursul din Sibiu.

 

Previous Story

(Video) Brașov: ATACAȚI de urs! Doi turiști americani victime. „Am luat-o la fuga, am cazut, ursul s-a urcat pe el”

Next Story

(FOTO) Accident Brașov: Femeie LOVITĂ de o maşină când traversa strada. Vezi aici foto: