Brasov : Baza Olimpia ar putea fi cumpărată de tenismenul Traian Marcu

Last Updated on august 24, 2016 Baza Olimpia, despre care Ion Ţiriac spunea că are poziţionarea cea mai frumoasă din Europa, a ajuns în paragină.

Protestarii spun că expertiza întocmită cu ocazia încercării de vânzare a bazei a stabilit că amenajarea unui singur teren a costat 28.000 de euro, mult peste dublul sumelor care se investesc într-o staţiune exclusivistă cum este Monte Carlo.

Îîncercarea de a recupera banii, preţurile de închiriere sunt prohibitive, astfel că nimeni nu se încumetă să ofere atât de mulţi bani cât cere conducerea judeţului, scrie stiri.rttbrasov.ro

Pe baza de la Olimpia au crescut doi dintre cei mai mari tenismeni pe care i-a dat România, Ion Ţiriac şi Traian Marcu, ambii foşti coechipieri la dublu în meciurile de Cupa Davis ai marelui Ilie Năstase, primul lider mondial din tenis.

Se pare că fostul jucător de tenis Traian Marcu intenţionează să preia baza pentru ca tenisul să poată continua pe cea mai frumoasă arenă din Braşov. Deocamdată, antrenorul nu a confirmat zvonurile, însă pasiunea sa pentru sportul care l-a făcut celebru este arhicunoscută iar o asemenea investiţie nu ar fi exclusă.

Previous Story

Brasov : Parcarea de la Aro va deveni piaţetă

Next Story

Accident Brașov: În sensul giratoriu. „Never ever sa intri în giratoriu paralel cu un Tir”