Brașov: Intrarea în oraș dinspre Sighișoara va fi iluminată

Last Updated on iunie 29, 2016 Primăria Brașov a anunțat că pe segmentul cuprins între Pasajul Fartec şi Ocolitoarea Braşovului vor fi montaţi stâlpi pe mijlocul drumului. Intrarea în municipiul Braşov de pe DN 13 (Braşov – Sighişoara) este ultima arteră care nu este iluminată în prezent.

„Firma care administrează reţelele de iluminat public din Braşov va înainta municipalităţii, în perioada următoare, soluţia de introducere a iluminatului public pe DN 13, până la intersecţia cu ocolitoarea municipiului. A fost propusă montarea unor  stâlpi de iluminat pe scuarul de pe mijlocul drumului”, a explicat Miklos Gantz, administratorul public al Braşovului, citat de bzb.ro

Miklos Gantz a mai spus că în cursul acestui an ar putea începe lucrările de modernizare a sistemului public de iluminat pe o altă arteră importantă din Braşov, respectiv Bulevardul Victoriei. În cazul acestei străzi, în momentul de faţă sunt în analiză două soluţii.

Una dintre variante ar fi utilizarea stâlpilor existenţi pe cele două margini ale străzii, pe care ar urma să se instaleze noi corpuri de iluminat. Cealaltă variantă presupune instalarea unor noi stâlpi, pe scuarul verde de pe mijlocul străzii, iar pentru iluminarea trotuarelor, pe părţile laterale ale arterei ar urma să fie montaţi montaţi stâlpi de dimensiune mai mică.

Previous Story

Brașov: Colegiul Şaguna, în primele cinci cele mai căutate colegii din ţară. Vezi aici Topul celor mai bune licee din țară:

Next Story

Brasov: S-a descoperit cauza inundațiilor de la Stadionul Tineretului. Vezi cine este de vină: