BRASOV TRIBUTE FESTIVAL, primul festival tribut din România! Vezi aici Programul:

Last Updated on august 4, 2015 Prima a ediție a TRIBUTE FESTIVAL va avea loc în Piața Sfatului din Brașov, timp de 3 zile, între 7 și 9 august.

“Tribute band” înseamnă o formație care interpretează melodiile unei trupe celebre la nivel internațional. Din pasiunea unor oameni talentați care au vrut să aducă un omagiu formației lor favorite au luat naștere astfel de grupuri.

“Tribute band” înseamna un grup de persoane ce au adoptat stilurile artiștilor favoriți, care și-au adaptat vocea și interpretarea scenică în funcție de aceștia… ei nu doar le-au copiat imaginea, ci cântă, dansează și trăiesc fiecare vers interpretat la fel ca și artiștii originali.

Și prin astfel de spectacole reușesc să imprime ideea că de fapt concertul este susținut de nimeni alții decât membrii trupei originale… sunt oameni care fac acest lucru din dorința de a fi cât mai aproape de idolii lor și tocmai acest motiv îi face sa fie atat de buni.

Brașov Tribute Festival propune în primele două zile ale festivalului şapte trupe, PREFIX TM (tribut BLACK SABBATH), THE R.O.C.K (tribut AC/DC), MASTERPIECE (tribut METALLICA cu Andy Gost de la Altar la voce), SPEAK FLOYD (tribut PINK FLOYD), Up To Eleven (tribut NIRVANA) , FOREVERMORE (tribut WHITESNAKE), şi ROQ, (tribut QUEEN) pentru ca în ultima zi, dedicată trupelor covers să urce pe scenă Berti Barbera & Nicu
Patoi şi Fernet Blues Company.

Concertele au loc în Piața Sfatului din Brașov. Intrarea este gratuită.

Program BRAȘOV TRIBUTE FESTIVAL:

Vineri 7 august
Ora 18.00 Prefix Tm tribut Black Sabbath
Ora 19.00 The R.O.C.K. tribut AC/DC
Ora 20.30 Masterpiece tribut Metallica
Ora 22.00 Speak Floyd tribut Pink Floyd

Sâmbătă 8 august
Ora 18.00 Up To Eeleven tribut Nirvana
Ora 19.00 Forevermore tribut Whitesnake
Ora 20.30 Red Cat Bone tribut The Doors
Ora 22.00 ROQ tribut Queen

Duminică 9 august

Ora 19.00 Berti Barbera & Nicu Patoi
Ora 20.30 Fernet Blues Company

Programul complet se găsește și pe site-ul festivalului www.tributefestival.ro

BRAȘOV TRIBUTE FESTIVAL este organizat de ASOCIAȚIA CULTURALA FANZIN în parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov, Sergiana Poiana Mărului și Lux Divina.

Previous Story

Primarul Brasovului, George Scripcaru, trece la UNPR? Crezi ca este o idee buna?

Next Story

Brasov: George Scripcaru e binevenit in UNPR daca e in „interes national”. Crezi ca va pleca de la PNL?