Brasovul va avea hochei 100% românesc

Last Updated on iulie 22, 2015 Echipa brașoveană de hochei va evolua în acest sezon fără nici un străin în lot. Adunarea Generală a Acționarilor, Secția de Hochei a Clubului Corona a decis să mizeze exclusiv pe jucătorii autohtoni.

Conducerea a promobat la echipa mare nouă juniori crescuți la centru brașovean, centru la care se antrenează nu mai puțin de 250 de copii.

În condiţiile în care lotul Coronei nu va mai include nume răsunătoare, conducerea şi-a stabilit obiective ceva mai modeste decât cele cu care erau obişnuiţi până acum suporterii. Asta nu înseamnă că performanţa va avea de suferit şi că hocheiştii nu vor face totul pentru a confirma încrederea care le-a fost acordată, într-o atmosferă propice obţinerii unor rezultate onorabile, transmite rttbrasov.ro

Antrenorul principal al echipei va fi  Otto Keresztes. Tehnicianul cu rezultate apreciate în lucrul cu juniorii este fericit să revină acasă după 17 ani de absenţă din ţară şi să se implice în acest proiect extraordinar pe termen lung.

Secundul lui Keresztes la echipa mare este Evgheni Pysarenko, în acest moment, coordonatorul Centrului de copii şi juniori, care este recunoscător conducerii că a apelat la el.

foto: sportfm.ro
foto: sportfm.ro

 

Ambii tehnicieni vor încerca să obţină, împreună cu lotul de hocheişti pe care îl au la dispoziţie, calificarea în semifinalele Ligii Naţionale, un loc între primele patru formaţii în Cupa României şi o participare onorantă în Liga Mol. 

 

Previous Story

Tragedie in Brasov. O femeie a salvat viata a doi copii si s-a inecat incercand sa-l salveze pe al treilea

Next Story

Brasovul, cel mai vizitat oras de turisti in Regiunea Centru