Tragedie in Brasov. O femeie a salvat viata a doi copii si s-a inecat incercand sa-l salveze pe al treilea

Last Updated on iulie 22, 2015

O femeie din județul Brașov a murit în timp ce încerca să salveze de la înec un grup de copii printre care se afla și fiica sa de 11 ani. La auzul strigătelor copiilor femeia s-a aruncat în apă încercând să îi aducă pe toți la mal.

A reușit să o salveze pe fiica ei și pe încă o fată însă pentru ea și un băiat de 10 ani, fiul unor vecini, n-a mai fost șansă.

Femeia de 39 de ani era la scaldat cu fiica ei de 11 ani si avea in grija si alti 4 copii ai vecinilor. “Curajoasa cat 10 barbati” – asa o descriu cunoscutii pe Crina Ivan, transmite stirileprotv.ro

Parintii ii duceau cu randul la rau si ii supravegheau in timp ce se balacesc in apa mica a paraului Voila, afluent la Oltului. La un moment dat, copiii s-au indepartat si au mers sa inoate in apa mai mare. Atunci femeia i-a auzit strigand dupa ajutor si a sarit imediat sa ii salveze.

A reusit sa le aduca la mal pe fiica ei si pe o alta copila. S-a intors apoi si dupa un baietel de 10 ani, dar curentii i-au tras pe amandoi in adancuri. Ceilalti copii si-au alertat imediat parintii, care au chemat ajutoare. Echipajele de salvatori ISU au cautat pana tarziu cele doua trupuri. Fara succes insa.

Previous Story

Brasov: Caravana Metropolis aduce filme in Piata Sfatului pe un ecran de 120 de metri. Vezi aici programul:

Next Story

Brasovul va avea hochei 100% românesc