Brasov: Santier pe Strada Lunga si Bd. 15 Noiembrie

Last Updated on iulie 6, 2015 În această săptămînă, Compania Apa îşi extinde lucrările de modernizare a reţelelor pe Strada Lungă. Dacă pînă acum s-a lucrat pe tronsonul cuprins între Calea Făgăraşului şi intersecţia cu Strada de Mijloc, acum lucrările ajung pe tronsonul delimitat de intersecţia cu Strada de Mijloc şi strada Nicolae Iorga.

Potrivit managerului public Gantz Miklos, intervenţiile vor avea loc, în această perioadă, pe partea stîngă, în sensul de circulaţie către Casa Armatei.

„Am solicitat firmei care se ocupă de aceste lucrări să intervină pe tronsoane mai mici, astfel încît circulaţia să se desfăşoare în continuare în condiţii optime, şi să se asigure protecţia zonei, pentru a evita orice risc atît pentru pietoni, cît şi pentru conducătorii auto, mai ales că vorbim despre o zonă intens circulată“, a declarat Gantz Miklos.

Lucrările pe această bucată din Strada Lungă sînt programate să dureze în jur de trei săptămîni. Ele fac parte din planul de modernizare a reţelelor de apă pentru zona Braşovul Vechi – Blumăna. Planul de lucrări pentru acest perimetru presupune înlocuirea a 22,5 kilometri de reţele pe străzile Mică, Lungă, Carierei, Crişan, Memorandului, Stadionului, De Mijloc, Avram Iancu, Al. Ioan Cuza, Mihai Viteazul, Bisericii Române şi Iuliu Maniu. O parte dintre aceste intervenţii au fost făcute deja anul trecut, iar altele au intrat în programul pe acest an.

Tot în această perioadă, Compania Apa are în vedere şi demararea lucrărilor de modernizare a reţelelor pe Bulevardul 15 Noiembrie, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu strada Agrişelor şi Patria, pe prima bandă din partea dreaptă, în sensul de ciculaţie spre Centrul Civic.

De asemenea, lucrările de modernizare la reţelele de apă continuă, în această perioadă şi pe Bulevardul Saturn, în zona Micşunica – Complexul Mare. Intervenţiile se fac pe zona verde de pe bulevard. Compania Apa are în plan, pentru acest an, înlocuirea reţelelor de apă potabilă pe strada Lungă, în Astra, Centrul Civic, zona Griviţei şi Timiş-Triaj.

Previous Story

Aeroportul Brasov: Parlamentarii au plecat in vacanta fara sa voteze recuperarea terenului. PSD acuzat ca doreste blocarea lucrarilor

Next Story

Accident Brasov: Alt pieton lovit pe trecerea de pietoni! Ce ar trebui facut?