Brasov: A gasit o borseta cu 5.000 de euro si a predat-o la politie

Last Updated on aprilie 1, 2015 Tânăra care a găsit-o a primit mulţumiri doar din partea poliţiştilor.

Monica Georgiana Siminescu lucrează la o benzinărie din cartierul Bartolomeu. Un cetăţean iordanian, la volanul unei maşini foarte scumpe, a venit, luni să alimenteze în benzinărie, însoţit de o femeie din Republica Moldova.

Omul a plătit cu banii pe care îi avea în buzunar, astfel că nu şi-a dat seama că îşi uitase borseta la toaletă. După aproximativ 30 de minute, Monica a mers să verifice baia şi a găsit borseta, pe care i-a înmânat-o şefului ei.

Acesta a anunţat imediat poliţia, iar oamenii legii au demarat cercetările pentru găsirea pagubaşului, potrivit rttbrasov.ro.

Poliţiştii au constatat că în borsetă se aflau paşapoartele a doi cetăţeni străini, trei carduri bancare, documente personale, 4.050 de euro, 231 dolari şi 3.175 de lei moldoveneşti.

„Colegii de la Secţia 2 Poliţie Braşov s-au deplasat la faţa locului, au reuşit să ia legătura cu cei doi cetăţeni străini, care se aflau în acel moment pe raza municipiului Oneşti, în judeţul Bacău. Au fost anunţaţi cu privire la borseta găsită în incinta staţiei, s-au întors în Braşov şi li s-au predat bunurile găsite în borsetă”, a precizat comisarul şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Tânăra a primit o plachetă  

Cei doi s-au întors de la Oneşti pentru a-ş ridica lucrurile de la poliţie.

Graba, sau poate faptul că în multe ţări arabe, furtul este un delict foarte grav şi nimeni nu se atinge de lucrurile altuia, l-au făcut pe proprietar să nu vrea să o cunoască pe fata care le-a găsit şi returnat bunurile.

Monica Georgiana Siminescu a fost recompensată de poliţiştii braşoveni cu o plachetă pentru spiritul civic de care a dat dovadă.​

Previous Story

Se schiaza bine in Poiana Brasov. Sezonul de schi a fost prelungit pana la sfarsitul lunii aprilie

Next Story

Uzina Tractorul din Brasov a fost inlocuita de un mall, dar tractoarele inca se fabrica. Fostul director a cumparat licenta si exporta pentru armata egipteana