Brașov. Catalin Leonte: La împlinirea a 6 anișori de când se tot repară, ar trebui schimbat și numele, din “podul Fartec” în “Monumentul neputinței/impotenței”.

Last Updated on februarie 23, 2021 Pasajul de la Fartec pur și simplu nu se poate construi. Mai trebuie Primăria să bage bani în ceva fără final?

Catalin Leonte: „La împlinirea a 6 anișori de când se tot repară, ar trebui schimbat și numele, din “podul Fartec” în “Monumentul neputinței/impotenței”.
Dacă lui Apolodor din Damasc îi lua atât să facă podul de la Drobeta Turnu Severin și acum eram daci liberi”.

Brașov. Catalin Leonte: La împlinirea a 6 anișori de când se tot repară, ar trebui schimbat și numele, din "podul Fartec" în "Monumentul neputinței/impotenței". 1

În luna septembrie, ing. Mihai Filip, șef de șantier pasaj Fartec declara: „Astăzi turnăm grinzile de parapet pietonal și direcțional, ultimele lucrări pe primele patru deschideri ale pasajului Fartec, urmând ca, în două săptămâni, să turnăm asfaltul, să punem parapetele, să terminăm 100% primele patru deschideri ale acestui pasaj.

Până la sfârșitul anului sperăm să terminăm pe celelalte trei deschideri ale podului. În aproximativ trei săptămâni vom ridica tot podul, circa 1.600 de tone, pentru fixarea aparatelor de reazem și aducerea pasajului la nivelul final, aliniat cu calea de rulare. Lucrarea ar fi trebuit să fie gata în 24 de luni de la momentul emiterii ordinului de începere a lucrărilor, însă noi vom încerca să terminăm cu șase luni mai devreme, adică până la sfârșitul acestui an.

Este o lucrare foarte dificilă, pentru că toate activitățile pe care le-am avut sunt lucrări unicat și cu dimensiuni atipice, totul fiind făcut la fața locului, manual”.

Previous Story

Brașov. Tu ce alegi? Mihaela Chirvasa: „Sa zicem ca locuiesc in Răcădău și azi am o treabă în Tractorul. Îmi ia 9 minute door-to-door cu mașina (daca e trafic, 12 minute), iar cu transportul alternativ 36 de minute (autobuz si mers pe jos aproape 2km, conexiune o dată la 15 min). Mno, oricât de ecologista as fi, ce credeți ca aleg?”

Next Story

Brașov. Claudiu Secărea: „Colțul, un fel de belvedere pentru cei din cartierul Noua”